Přejít na výpis diskuzí

Paranormal Activity

FILM 16.10.2010 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • amug
    hej lidi ja videla to jak ho mrdla po ty kamere!! :D jako to kdyz jsem videla tak jsem myslela ze se poseru!! :D taky dobrej hnus jak stala tri hodiny u ty postele a blbe cumela!! :D ok beru je to film ale znate horor Americká kletba? jestli ne podivejte se ...je to podle pravdy a je to "skoro" podobny..pravda je ze je tohle udelany jako film ale v americe se takovyhle pripady objevujou...paranormalni jevy me celkem zajimaj i kdyz mam potom nervy v kyblu ale jinak to proste musim videt..je mozny ze je to natoceny ve studiu ale podle me to tam ma nadech pravdiosti...takovyhle veci se dejou...mam vlastni skusenosti..:// pr: vypinani zapinani televize sama od sebe pouze zrni, u me v pokoji a nekdy i nahore v koupelne slysim divny zvuky, klepani na okno nebo skrin, apod. na duchy verim. jako mala jsem si prala videt svyho pradedu a ...povedlo se!! nekecam!! ..v tu dobu jsem myslela ze se poseru i bratrovi se to stalo!!...i kdyz se takovejhlech veci ani nebojim protoze nikdo v nasem dome mimo nasi rodinu nikdy nebydlel..!! ...a nic zlyho tam bejt nemuze!! (aspon doufam) ...horsi nez ty zvuky to ani nebylo to uz je ale asi pul roku zpatky jinak se uz nic nedelo...rozhodne neco se stat volam nekam na vymitace duchu a rozhodne to neprovokuju jako on!!...to se pak muze hodne vymstit!!..nekdo na to neveri ze nema skusenosti ale lidi takovyhle veci se deji...a kdyz nekdo nekdy nekomu neco proved a skoncilo to smrti...pak se nema tamten divit ze ta duse nenasla klid a msti se ....nevim no ale stat se muze cokoli...si prectete ENIGMU tam to pisou vsude...:/
  • Názdárek všem. No tak ja se jen můžu ppochlubit tím že jsem oba díly jen poslouchala a to mi stačilo.MNo abych vam to priblizila, sedela jsem a před oblicejem jsem si mackala polstar! ale ja to udelala protoze nemam rada necekane vybafnuti neceho!! no stacilo mi jen kdyz jsem slysela bud to výkřiky katie nebo ty desivé zvuky a to me opravdu zabilo. takze jako docela dost dobry no. a sama se tad utesuju ze to bylo vsechno jen triky ze to nebylo doopravdy. a jeste neco lidi ja vim ze si myslite ze se to stat nemohlo ale neco mi rika ze asi ano. vsechno je mozne !!! nikdy nevite. hele jeste spousta veci v nasich zivotech nebudou davat smysl takze jaky je vysledek . nikdy nerikej nikdy. jestli si nekdo mysli ze to byli jen triky , tak to bych teda chtela vydet jak se to delaaa!! ale to jhe jedno . ja teda bez ostudy se priznavam ze ja na duchy verim. a na to ostatní taky.takze to je jen muj nazor :) tak zatim lidi *3* *3* *3* *3*
  • pravdivý to není když se kouknete tak jsou oba herci ten chlap je v 1 mrtvej a hraje ve 2 a navíc žije až doted *1* a ta ženská katei hraje ve filmu ještě před tím než se to natočilo.A hraje dal v 2 a 3 Takže ten kdo tvrdí že se stali herci potom filmu paranormal activity by měl jít navštívit doktora. Stačí když budete používat mozek.Vzali neznámý herce jen proto že kdyby tam strčili Bruce Willise a Paris Hilton bylo by to o ničem.
  • Děcka . Zamyslete se nad tím , jestli byste někomu z vašeho okolí věřili , že po jeho domě se pohybuje nějaká záhadná nestvůra. . :))))))))
    Umíte si to vůbec představit , že by takovej horor stál na pravdivý události ? o_____O
    V tom případě můžeme překopat historii a bibli .
  • abigor
    U tohoto filmu jsem se bavil od začátku do konce, bezpochyby perfektní a napínavej horor. Už se těším až se dostanu do kina na třetí díl *4*
    • ono to má 3 alternativní konce. 1 je, že se po tý "bitce" vrátí katie a odhodí toho svýho přítele. 2- že se Katie po "bitce" vrátí a zastřelí jí ta policie. No a třetí je, že si Katie podřízne hrdlo---
  • dotaz :-DD

Hej ! lidi :D mam otázku stáhla sem si ten film dvakrát jednou končil tim , jak Katie zastřelila poliicie a podruhý tim , jak vhodila do lložnice Micahovo tělo a převrhla kameru :D ale podle toho co tu čtu , byl ten konec nejspíš úplně jinej , mohl byste mi to někdo prosím objasnit ??? :-))
    • ono to má 3 alternativní konce. 1 je, že se po tý "bitce" vrátí katie a odhodí toho svýho přítele. 2- že se Katie po "bitce" vrátí a zastřelí jí ta policie. No a třetí je, že si Katie podřízne hrdlo...
    • assilemka
      kamarádka mi taky vyprávěla tu verzi s policií ale já viděla tu druhou .. fakt to nechápu :DD
    • Re: dotaz :-DD

Ahoj. Kde jsi stáhla ten s tim koncem kde je policie? To by mě docela zajímalo, jak to vypadá! *1* DÍKY *7*
  • nickyzero

?!?!

Film, který by nikdo neměl nazývat filmem natož dokumentem. Nehorázná s*ačka dělající z lidí debily.
    Myslím, že přesnější název takového filmu by měl být Paranormal Debility, jak to s úspěchem přejmenoval známý.
  • barka.3

OMG

Dívala jsem se na to s jedenáctiletým bratrem a on je absolutně v cajku... zkusím si tu dvojku pustit večer, páč to má třeba na strach taky vliv, ale jinak u tohohle nevidím nic děsivého. Nejvíc mě pobavilo, jak tam řešili, jestli je to démon nebo duch a pak definice. U toho jsem se fakt nasmála.. a jinak celkově... no prostě kravina asi jako BlairWitch. *4*
    • nickyzero

Re: OMG

Ano BlairWitch byla kravina, ale pořád alespoň něčím rádoby zajímavá. Což se PA nedá říct
  • Všechno se to hrálo!!!

Nechápu, jak si někdo může myslet, že to je podle pravdy.Nebo spíš, že to ti lidi natočili sami a pak to dali do filmu!Natočili to normální režiséři ale ruční kamerou a oni to tak propracovali, aby to vypadalo jako kdyby to natočili oni sami.Ách jo lidi, s váma je taky práce *1*

P.S.:Kdo teda zabil tu Kateinu kamarádku na konci?A toho Micaha?Jestli to byl ten duch nebo co, proč teda nezabil i tu Katie?
    • Re: Všechno se to hrálo!!!

Katie nezabil, protože ten její manžel a ta chůva, přenesli toto démona nebo ducha co byl v ním na tu její sestru, proto byla zabita ona a ne ta matka. Mluví o tom ke konci v kuchyni ten chlap s tou dcerou, že to musí být pokrevní příbuzní..
  • PA

Videl jsem hromady a hromady horroru... Ale zadnej mi nikdy takhle nevyrazil dech,prvni pulku sem se tomu filmu dost vysmival,ael v poslednich 5-ti minutach me ten usmev hodne zamrzl.. jsem rad, ze sem se tu docetl, ze to je jen film a triky-to pro moji psychiku *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit