-
Skutečnost
Paranormal activity je podle skutečných událostí,akorát ho tyhle lidi zfilmovali tak aby to vypadalo jako realita. Ty lidi co tam hrají jsou herci,ale příběh se stal a oni ho pak zfilmovali.. -
-
Re: Skutečnost
jasně!*1* a proto ten film má dva rozdílné konce *13* *1* jééjda..
-
-
:(
at to je nebo neni podle skutecnosti je to pekne hnusny *9* musim se priznat ... byla sem pak ve svy posteli uplne posrana !!!!!! *15* -
stahnutí...
kde bych to mohla stáhnout? -
-
Re: stahnutí...
share-rapid.com -
Re: stahnutí...
www.ulozto.cz
-
-
Video
http://www.youtube.com/watch?v=Uouy -c89BB8 koukně te se...no mevim nebyla v tom filmu proti tomu to zkusit?? *7* -
-
Rozbor filmu
Je to fake,v adobe after effects jsem zvýšil světlost,saturaci a Gamma. Na konci jak je Micah odhozen na tu kameru tak při spomaleném záběru letěl směrem od zábradlí(což je blbost to by jeho předešlá dráhá proťala zábradlí) a zároveň oběvil (odzprůhlednil).
Člověk když to tak vidí tak mu to dojde a navíc ten demonický ksichtík do kamery co katie předvedla je taky videomontáž..http://www.youtube.com/watch?v=qW-l6y7RmkA&NR=1 .
Jinak ale good film :) *3*
-
-
?
Chci se zeptat, jestli je to podle pravdy, nebo ne?? Nevíte někdo? -
-
Re: ?
no jeeee!!! *1* a never tady kazdemu co píše nezmysly pllsss!!! *13* -
Re: ?
Prý je to podle skutečné události *9* -
-
Re: Re: ?
Film není podle skutečené události, je to výmysl stevena spielberga -
-
Re: Re: Re: ?
je to skutocnost a neoblbuj tady kazdeho!!!! *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Zdravám , nezajímá mě nějaký výmysl horké hlavy. Požaduji zastánce faktu : "je to podle skutečné události" aby dodali fakta, kdy se to stalo, čím ten film byl inspirovaný, nebo také odkaz na původní příběh lidí co to zažili. Jinak to posuzuji za marketingový tah nebo taky jedna babka povídala.... ikdyž si myslím, že něco mezi nebem a zemí je. *7*
-
-
Re: Re: Re: ?
Buzerant?!
-
-
-
-
dotaz
FILM JE PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI PROSÍMVÁS!!!!! *16* *9* -
-
Re: dotaz
Dobrý den, mohla bych se zetat, jak víte že to je podle skutečné události? Moc by mě to zajímalo! Děkuji -
Re: dotaz
Když vy ste jak pan Váňa z Brna, prej podle skutečný události, podívejte se na to znova a popřemyšlejte. Děkuji. To už by ste mohli říct že podle skutečné události je Bob a bobek.
PS: žádný ps není -
-
Re: Re: dotaz
Souhlasím...Ubohej výmysl amerických inteligentů. *1* -
Re: Re: dotaz
než něco napíšete,tak si to ověřte mistře *3* *1* *16* všude je psané,že je to podle skutečné události tak se zklidněte *3* *5*
-
-
-
pravdivý to není když se kouknete tak jsou oba herci ten chlap je v 1 mrtvej a hraje ve 2 a navíc žije až doted *1* a ta ženská katei hraje ve filmu ještě před tím než se to natočilo.A hraje dal v 2 a 3 Takže ten kdo tvrdí že se stali herci potom filmu paranormal activity by měl jít navštívit doktora. Stačí když budete používat mozek.Vzali neznámý herce jen proto že kdyby tam strčili Bruce Willise a Paris Hilton bylo by to o ničem.
-
fble
radim nechodte na to poserete se strachy , nejstrasidelnejsi film co sem kdy videl -
-
Re: fble
*15* *1* -
-
Re: Re: fble
*1* *14* *3*
-
-
-
Skutečnost?
ahojte, jen se chci zeptat jestli je tento film podle skutečné události. Opravdu by mě to zajímalo.
Ale jinak, je ten film super. -
-
Re: Skutečnost?
jj je to podle skutačných událostí *8* *5* -
Re: Skutečnost?
podle toho jak to zkončilo tak asi jo
-
-
Paranormal activity
Film není podle skutečné události, natož aby to nejdřív natočili nějací obyčejní lidé a pak se to teprve dostalo na veřejnost. Samozřejmě jsou to herci, kteří to všechno pouze hráli Ale horor to byl celkem dobrý, byla to dobrá idea, natočit to normální amatérskou kamerou. Vtáhne to diváka do děje. (A ušetřily se tím miliony;) ) Ale při snaze o všechny věci z ´každodenního života ´ mi to chvílemi přišlo příliš zdlouhavé. *3* *1*