Přejít na výpis diskuzí

Paranormal Activity

FILM 16.10.2010 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vampirediariesstefansalvatore

omg..=DD

twe horor jak prase..twe já miluju krváky a tak, to mi nevadí..ae tohle fkt nemusim, psycho horory..sem byl posranej jak prase..=DDD *1* *1* *1* *1*
    • Re: omg..=DD

Krváku nic nejsou, to neni horor, to je hnusárna (ačoliv se krváků nebojim a krev mi nevadí), takovej pořádnej psycho horůrek, to je něco *1*
  • amug
    hej lidi ja videla to jak ho mrdla po ty kamere!! :D jako to kdyz jsem videla tak jsem myslela ze se poseru!! :D taky dobrej hnus jak stala tri hodiny u ty postele a blbe cumela!! :D ok beru je to film ale znate horor Americká kletba? jestli ne podivejte se ...je to podle pravdy a je to "skoro" podobny..pravda je ze je tohle udelany jako film ale v americe se takovyhle pripady objevujou...paranormalni jevy me celkem zajimaj i kdyz mam potom nervy v kyblu ale jinak to proste musim videt..je mozny ze je to natoceny ve studiu ale podle me to tam ma nadech pravdiosti...takovyhle veci se dejou...mam vlastni skusenosti..:// pr: vypinani zapinani televize sama od sebe pouze zrni, u me v pokoji a nekdy i nahore v koupelne slysim divny zvuky, klepani na okno nebo skrin, apod. na duchy verim. jako mala jsem si prala videt svyho pradedu a ...povedlo se!! nekecam!! ..v tu dobu jsem myslela ze se poseru i bratrovi se to stalo!!...i kdyz se takovejhlech veci ani nebojim protoze nikdo v nasem dome mimo nasi rodinu nikdy nebydlel..!! ...a nic zlyho tam bejt nemuze!! (aspon doufam) ...horsi nez ty zvuky to ani nebylo to uz je ale asi pul roku zpatky jinak se uz nic nedelo...rozhodne neco se stat volam nekam na vymitace duchu a rozhodne to neprovokuju jako on!!...to se pak muze hodne vymstit!!..nekdo na to neveri ze nema skusenosti ale lidi takovyhle veci se deji...a kdyz nekdo nekdy nekomu neco proved a skoncilo to smrti...pak se nema tamten divit ze ta duse nenasla klid a msti se ....nevim no ale stat se muze cokoli...si prectete ENIGMU tam to pisou vsude...:/
  • mileycyruska

Haha

Vy ste jako malííííí děckaa mě tak strašidelný to zase nebylo!!!! *13* jo a podle skutečný události to není ale mééna sou skutečný jo a kdyby to bylo podle skutečnýýý události tak to je nejvvětešíí sračka co sem kdy viděla *5* *5* *1*
    • Re: Haha

Fakt mě ale vůlbec nepřekvapuje,když se najdou hrdinové,kteří nikdy nic neviděli,neslyšeli,nevěřili,nev ěří a věřigt nebudou.Nikdo vám necpe čemu máte věřit ale vy necpěte jiným,že je to jen kec a neexistuje nikdo kdo zažil paranormální jevy.Víte hovno jestli se to stalo nebo ne stejně jako víte hovno jestli existují třeba ufoni.Je to jen váš dětský vzdor.Ale kdyby vám v noci někdo dýchal zezadu na krk,či byste slyšeli v noci někoho šeptat vaše jméno,doslovně byste se posrali strachy.Zajímám se o paranormální jevy kam mi pamět sahá a ikdyž nemůžu zaručit,že se zrovna tohle skutečně stalo tak jak je to popsáno ve filmu,tak jsem si stoprocentně jistá,že existují lidé,kterým se to mohlo stát nebo kterým se to děje zrovna teď.Opravdu si nedělám iluze,že přesvědčím většinu a ani to nechci.Bylo by zajímavější pohlédnout do očí každému skeptikovy,který se tu kasá jak se nebál,že to je jen "sračka".Drazí a vážení životy lidí,kterým se dějí paranormální věci NEJSOU film,ale holá a ničím nezaměnitelná a životu nebezpečná REALITA.Takže bych prosila každého HRDINU,který to bude kritizovat,ať nemluví jen o filmu,o rozpočtu,o režisérovi nebo o tom,kde herci hráli,či jestli vůbec někde hráli.Jde o to,že se to stalo,že se to děje a to bezohledu na to,jak moc skeptičtí jste.....na tom tedy žádnému duchovy ani démonovy záležet skutečně nebude. *13*
      • Re: Re: Haha

kdyby na mě někdo v noci zezadu dejchal tak bych mu řek že mu smrdí z huby ať de do koupelny! A kdyby šeptal mý méno? Tak ať drží hubu že chci spát *1* *1*
    • Re: Haha

Nez tu zacnes urazet kazdyho, ze je jak decko, tak se alespon nauc psat poradne cesky.
      • mileycyruska

Re: Re: Haha

česky nááhodouu umim ty ..... narozdííl od tebe .... sou to jenom překlepy ale ty si asi bez chyby vid 00000 *3* *1* *5* luzeeer
        • Re: Re: Re: Haha

a ty si myslis, ze jsi odpovedela spravnou cestinou? jestli jo, tak te teda lituju
  • heath.4ever

...

no abych pravdu řekl..mnoho povyku pro nic.když jsem viděl ukázky, jak se lidí v kině třepou strachy..tak jsem se hrozně těšil, až to uvidím, protože mám rád takové filmy. ale pak přišlo zklamání. místy nudný film, až na konec, kdy přišla ta pořádná lekačka. 5 bodů z 10
  • luuuca

:/

řeknu vám...větší psycho sem nikdy neviděla *8* *9*
    • Re: :/

Tos toho asi videla dost malo co?:-D:-D *1* *1* *1*
    • Re: :/

Si děláš prdel, ne? Nuda film jak prase :-/
    • nikkyt

Re: :/

ty vole..ted sem to dokoukala..viděla jsem hodně hororů ale tohle to všechno překonalo...bože ty voe to je šílený *9* *9* *9* Kdyyb to nebylo podle skutečnosti tak v poho..ale ty voe jako dost hrůzostrašný..akorát ten konec sem moc nepochopila.Přežila to teda? *7*
      • Re: Re: :/

hele, taky by me to zajimalo...ten konec sem probrecela *8* xD ale to je proste nejviic horor..ale jak ji nakonci sejmuli prost neco nehoraznyhp..nebo jak ji odtahnul do te hali..myslim si ze je to skutecny, nebo faaakt wostre nahrany...ale jelikoz jak na sebe kriceli atd, to vypadalo ze to tak opravdu bylo...uuplne neco uzasnyho...zajimalo by me, kde je ten micah a jestli tam za ni prisla ta kamaradka nebo co, ten konec sem trosku jaksi nevidela =D sem byla zahritaa cela =D ale tohle fakt to ty jo o tom budu premejslet jeste dalsich 10 let....boze..nechtela bych to zazit...ale vsechno vypadalo tak skutecne.. smutny, lekavy atd...uzasnej filmik *14*
        • Re: Re: Re: :/

ja si taky myslím že je to podle pravdy...protože to by někdo nevylyslel... *13* jo a skončilo to tak že ta katie toho michaiela(nebo jak se jmenoval) zabila *9* *9* ja si teda myslím že ten tuch nějak do ni vlezl proože jak se na něho asi 2 a pak 3 hodiny divlala...oba jsou ted MRTVÍÍÍ *9* *9* ale stejně mi to HLAVA nějak nebere *7* *7*
  • martushka-lol

Pravda

Hele klidně si na tohle pište arogantní odpovědi sprostý mě je to jedno ale čumím se na trailer pořádně se těším jak tam ti lidi v tom kině řvou tak si řeknu wow to musím vidět a pravda?:Pustila jsem si to včera byla tma a je to vpoho film akorát jsem konec nepochopila Micah asi umřel a Katie?To fakt neví asi ji cajti zastřelili ale že by ji tam nechali?fAKT NWM Takže jestli znáte odpovědi na otázky co se stalo s Katie tak odepište jenom si to chci ujasnit
    • Re: Pravda

Tak se na to koukni jeste jednou asi ne kdyz ses tak blba a nepochopilas ze Katie zabila Micaha...proc by se tam asi taky kejvala jak pica s trikem od krve a krvavou kudlou v ruce nemyslis??a pak ji zastrelili ty cajti pac se ji bali...
    • Re: Pravda

JO ti policajti ji zastřelili. Byla ozbrojená tím nožem a vypadalo to že chce na ně zaútočit, tak se bránili.
      • ashleysharpay

Re: Re: Pravda

hej slysela jsem ze mam byt i dvojka v roce 2012
        • girl0007

Re: Re: Re: Pravda

Taky má bejt konec světa,tak se asi nedočkáme :DD
        • Re: Re: Re: Pravda

jaky dvojka???? tohle je video které natočili a zverejnili!!!!!!!!! daj se i ty už prosiim te vyšetrit!!!! klepy tady neroznášej!!!!!!!! *8* *13* oks???
          • Re: Re: Re: Re: Pravda

hele ale fakt ma bejt..ale nemusi to navazovat na toho ne? muze to bejt o nejakej jinech lidech *7*
  • kiwy

Skutrčná událost - to asi ne!

Ahoj lidi, pro všechny kteří se tu ptali, jestli Paranormal activity je podle skutečné události. PA není podle skutečnosti, jelikož má dva konce každý úplně jiný a dokonce ve druhé verzi která je dostupná na internetu jsou i vystřižené scény!! Já jsem na tom byla v kině a taktéž jsem se na to koukla doma a velice mě překvapila rozdílnost těhle těch verzí!! Doporučila bych se podívat na obě verze, ale nejsem si jistá jestli tu z kina někde najdete! vaše Kiwy *3*
    • Re: Skutrčná událost - to asi ne!

Konce to má 3!!! Mám všechny :-)
      • Re: Re: Skutrčná událost - to asi ne!

opravdu????a jaký to ma 3 konce???
  • lucinkkka123

není

není to podle skutečný události!!!:-);) protože se podívejte že tam je napsaný režisér,no prostě filmový štáb atd..a taky ta Katie je herečka a nehrála jenom v Paranormal Activity ale i v dalších asi dvou filmech;) podívejte se jí do Filmografie ;) a byla by trochu náhoda kdyby se zrovna tohle stalo nějaké herečce ;) *15*
    • Re: není

no naozaj je to zverejnene video z ich zivota!!!to len upravili ked sa to zverejnilo!!!!!
      • Re: Re: není

mno to jo *1* *1* už to vidim, však ten režisér sám říkal, že to MÁ vypadat že je to fakt, ale je to JENOM film jointi:d
    • Re: není

Tak ses pica nebo co? to je natoceny podle skutecny udalosti ne ze je tohle ta skutecna udalost....fakt jako dej se vysetrit nebo nevim co s tebou mas iq venkovni teploty a vis jak ted byly tuhy mrazy. *1*
      • Re: Re: není

si zabil!!! *1*
    • muhi

Re: není

Ale oni to natočili jako podle někerých lidech.. To se stalo někomu jinému to je jasné, oni to jen tak nahráli -.-'
  • nikk

Skutečnost

Základ filmu je podle skutečné události..
  • luuuca

*.*

aha lidi videli ste paranormal entity?? to byste meli taky zkouknout *3*
    http://filmyserialyonline.wordpress.com/2010/03/18/paranormal-entity-2009/
    • ....

já viděla jenom po kouskách... a ještě k tomu PA,, je to dost dobře udělaný, protože to má schválně vypadat jako amaterský záběry *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit