-
ahoj
ahojky ja miluju harryho edense jo je to ten nejlepí herec miluju tě herry ten film je božskej *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: škoda
miluji te jeremy si muj nej herec na cely svete a taky nejkrasnejsi na celym svete a ten fylm je tak nadherny a dobrodruzny prosne nej fylm na svete
*4* -
Re: škoda
ahojky ja se na tento fylm divam kazdy den a pokazde se mi libi vic a vic proste je ten nejkrasnejsi kluk na celim svete *14* *14* *1* -
škoda
Nej.filmík,škoda,že není pokračování *9*
pokračování je nějak jen v knížce,ale moc se to nepodobá *9* což je taky škoda. -
...
Ten film úpa žůžoooo *14* *14* *14* -
Ahojky
Jeremy je neeeej... *14* *14* *14* kráááásnej strašně *14* *8* *14* -
Re: Petr Pan
Jj =**
Krááásnej:D
Ae má křivýý zuby:DxDD
Ae stejnak je hezkééééééééj:D=* *14* *3* *14* *14* *1* *4* *3* *15* *8* -
Re: se máte
podivej se na to na youtube.com sice je to v anglictine ale aspon neco,ja uz ten film umim nazpamet.Snad i po zpatku,ted ho mam pustenej.Porad si ho poustim dokola *3* -
Re: petr pan
kniha petr pan uz visla pred dvema lety ty kopito *5* -
Petr Pan
Jeremy je skvělý herec nejvíc mu to slušelo ve filmu Petr Pan MUSÍM NA NĚHO MYSLET DEN CO DEN. *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* -
Re: no tak to mně podrž
vážně a dáš mi číslo a kde bydlí kolik mu je? a je hezkej jako jeremi? *14* -
Re: Dívka
ten film ani ne ale jeremy jooooooooooooooooo *14* *14* *14* *14* -
Re: Pěkný
jj to je a ten jeremy jak hraje petra pana tak je upe sladkej a to i v realu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Petr Pan
Jeremy si můj nejoblíbenější herec.mám na dvd tu pohádku.mluvíš i česky? *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Petr Pan
maš vážne pravdu petr pan je nejklasnejsi kluk na celim světě *14* *14* bych jse snim nekdy chtela sejit mozna tedy doufam ze as vistuduju hereckou skolu tak budu chcit to knemu as do tahnout a mozna snim aj zahrat *15* *14* -
??
Čawkii lidičky!!!Jooo Jeremy je snad ten nejkrááásnější herec na světě,ale nevíte kdo ho daboval do češtiny??=) PS:Fakt super herec,celkovej film je bezva!!! *3* -
Petr Pan
Moooc best fiilm *15* -
Pěkný
Dost povedený film! *4* -
Re: petr pan
no co já vim tak je "petr a hvězdní strážci"ta je o tom co bylo než byl petr v zemi nezemi a hvězdní strážci mají tť etě pokračování -
no tak to mně podrž
hej..no tak to mně podrž...jeden kámoš upo vypadá jak Jeremy(jenže s kratšíma vlasama..)sem jeremiho viděla na jednom plagátu a sem si pomalu mylsela že je to ten můj kámoš *1* *1*