-
Výbornej film Počátek a taky se mi moc líbí opravdu se povedl. Úžasný herecký výkon Leonarda DiCapria není co dodat
-
Velmi povedené, Nolan je přinejmenším polobůh, protože kdo jiný by přivedl na svět tak dokonale promyšlený film? Připouštím, že jsem si film v průběhu musela jednou zastavit, abych si pořádně ujasnila, co přesně se děje... Navíc vytříbené obsazení.. Myslím, že tenhle film zůstane ještě pěkně dlouho mým nejoblíbenějším.. *4*
-
A teď mi vysvětli, proč by se neměli točit, protože nechápu, proč si to myslíš. To si tak líná, že nedokážeš zapnout svoje možzkový bunky? Navíc, si ten film neviděla, nemůžeš ho s ničim porovnat a já taky ne, i když jsem ho viděla už asi milionkrát. A ví proč? Protože žádnej film, kterej se maličko podobá Počátku není. Tak se na něj podívej a pak nás tu poučuj...
-
Páni!
Dávala jsem si celkem dost načas, než jsem tenhle snímek zkoukla... A teď si nadávám! *8*
Paráda, paráda, paráda! *14*
Nejen nad závěrem, ale nad úplně celým filmem si nějakou dobu zapřemýšlím... A rozhodně to nebylo naposled, co jsem si ho pustila *15* -
LIBOVKA
fkt dobrej film :D cumim na nej skoro furt ... nechapu akorat konec jk pride k detem a tam se furt tocí ta kacka (vretelko) xDD ... -
Re: Tleskáám!!
taky si myslím ,že to je velice dobré.trvalo mi to asi 5 minut než sem to pochopila ale šlo to.je to opravdu velice povedený film -
Re: Re: Konec?
no, já si ale myslim, že nespadla ... podle mě je to pořád nějakej sen ... ale tak třeba se dočkáme pokračování *3* -
Re: Konec?
Sestra má pravdu, pro Japonce se vrátil(to jak byl starej)a zastřelili se, takže kopanec a probudili se. A pak na konci filmu viděl obličeje svých dětí a navíc ta káča na konci skoro padala, takže byl vzhůru. Podívej se ještě jednou. -
Re: Konec?
tvoje sestra ma pravdu....v tom letadle cela ta akce zacala ....tam poprve usnuli....tedy aspon doufam ;-) -
Konec?
Včera jsem se sestrou koukala na Počátek a musím říct, že je to moc podařený..=) Se sestrou jsme se ale neshodli na konci.. Ona tvrdí, že se všichni normálně probudili v tom letadle. Já si ale myslím, že to byl jenom další sen, který si vytvořili s tím Japoncem a do kterého se dostali z limbu. Tak kdo má pravdu?? =D -
Re: Re: Re: Tleskáám!!
Ano ten film je opravdu moc luxusní .A nedá se porovnat z nějakým jiným filmem !! -
jeden z nejlepsich
opravdu povedenej film... -
Re: Re: Tleskáám!!
Nechápu na co si to tady hraješ, na velkou znalkyňi filmů? Ty jsi ten film neviděla a začneš tady kecat hovadiny. Napiš mi alespoň jeden film, který je na stejný princip jako Počátek. Žádný takový neexistuje, ten film je skvělí v tom, že je jedinečný. -
Re: Limbo
nemůže být celej film krásnej *14* *14* *1* -
Bravo!
Zůstala jsem koukat.Jeden z nejlepších a nejvydařenějších filmů všech dob!!Tleskám do vykrvení rukou!!Nolane,jsi mistr! *3* -
Re: Re: Tleskáám!!
To já zas nechápu, jak někdo může hodnotit film , když ho ještě neviděl *7* -
Limbo
jednu vec mi ale vysvettlit musite.
Proc mel Cobb v Limbu tak skaredy kotaktni cocky?:D dík -
Re: ?
hehe myslim ze americani na to museli 40x pac to nechapaj xP ale my cesi na pohodu;P
neni to urazka:)
jinak podivej se na to,stoji to za to:) -
originální
Tento film je originální. Ani na chvíli jsem nepřestala sledovat děj. Vypracovaný do detailu. Za poslední dobu opravdu něco co se vyplatí vidět. Klidně i vícekrát. -
Re: Tleskáám!!
Proč bych měla být blbá? Jen jsem tu napsala, co jsem četla. Film jsem neviděla a ani se k tomu nechystám. Takových filmů už tu byly desítky, akorát v tom hrál někdo jiný. Každý film si hraje na něco speciálního, ale většina stojí za velkej prd. Takových peněz se utratí za kraviny a pomoc na potřebné věci je v nedohlednu. To zas nechápu já! *8*