Přejít na výpis diskuzí

Pravá krev

FILM 10.2.2009 
118 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    TB jsem ješte neviděla ale myslím ze je to super*1**15**15**15**15**15*
  • Já mám teda radši TB. VD - já nevím, ale prostě mě nijak moc nebere. Začala jsem číst 1 díl VD, skončila jsem u 2 kapitoly, páč mě to nebavilo, asi to nebyl můj styl *4* (Nic proti) *4* Ke knížkám TB jsem se bohužel ještě nedostala *4*
    Nejvíc mě asi zaujal Godrick *14* Z něho prostě vyzařovala tak silná osobnost *4*
  • Monyque
    Mám zkouknutý všechny série TB a přečtený všechny knížky. Knížky jsou rozhodně lepší. A upíří deníky? Hrůza! *1* *1**1*
    • kiss.miss
      Souhlas. Upíří deníky mám ale taky ráda...ale TB radši.
    • Můžu se zeptat kde si zkoukla všechny série *4*
  • Hey co umí ta Tary kamarádka (a Samova) jak u ní Tara bydlí (nevzpomínám si na jméno) ? Ona je hrozně divná a když jsou kolem ní lidi tak jim z černají oči co je ona zač ?
  • Tak já na The Vampire diaries začala koukat tak asi před měscícem dokoukala jsem poslední sérii a čekám na 4.sérii a ta bude až v říjnu tak abych se nenudila začala jsem koukat na True Blood a myslím si že VD je 100x lepší než TB. TB je prostě vražda sem tam sex v každým díle a prostě je to takový průhledný. Na TB se koukám ani né týden a koukám se na 1x09 a už 1x05 jsem věděla že Sam je nějakej divnej a v 1x09 se zjistilo že je to pes =DD To mě prostě dostalo =DD no uvidíme snad se to zlepší a nebude to tak průhledný a co se týče herců tak v tomhle seriálu vypadají jako amatéři.
    • Amatéři?? Rozesmála jsi mě. Anna Paquin je Oscarová herečka, Stephen je talent jako horm. Máš t oasi v hlavě pomotaný...
  • http://www.edna.cz/true-blood/ na těhle stránkách to bude s titulkama tak dva-tři dny po premiéře každýho dílu :))
  • dokpet
    10. června bude mít v USA premiéru první z 12 nových dílů 5. řady TRUE BLOOD. Na podzim se objeví na českém HBO!
    • takže 5. sérii ještě na netu nenajdu??
  • nevítě jestli má vyjít další série tohoto seriálu ?? jestli ano, tak kdy ?? :)
    děkuji za odpověď :)
  • werma

    VD a TB

    presne tak neda se to srovnavat na VD koukam uz hodne dlouho na TB asi 14dni a mam vsechno dokoukany a uz se tesim na 4.serii(musime si jeste pockat az do 26.cervna :()ale spet k tematu jako jasny je tam sex ale vezmete si to z jinyho uhlu oba seriali mam hodne rada.VD maj hodne spolecnyho jako ostatni romanky s upirem a clovekem:proste tam maj hodne vyhod a skoro vzdy to dopadne dobre treba upiri muzou na slunce daj si tam sotva pusu proste vse dokonale.TB:normalni zivot v nejakym malim meste nikdo neni moc bohatej svet vi o upirech plno lidi i monster umre jetam normalni sex(ve VD snad E a S nikdy nemeli sex ale to ted neresim :D)Bill nekdy podvede Sukie a prodava se tam véčko(co nevite je to upiri krev)proste nemaj nic nalinkovany nikdo neni svatej ani dokonalej malo zabran brutalni presne jak maj upiri bejt a ne jako Edward a Stefan jenom zviratka(ale taky mi to neva mam je rada)proste je tam vsechno jak ma bejt upiri jenom lidska krev(krome sinti krve mimochodem dobrej napad okoreniloto serial)nemuzou na slunce sou to svine obcas nemyslej kurvy atd.proste pryvi zabijaci a navic tam vse nava smyls mimochodem doporucuju seriali na ktery koukam:Gossip Girl(Super Drbna)Vampire Diaries(upiri deniky)True Blood(Prava Krev)Hellcats Glee(Veselí-nepreklada se) *1* *1* *1* vse jen muj nazor ale asi to takhle mysli vecina lidi nedopsala sem tam vsechno co myslim nebudu tady psat roman i kdyz tohle je asi nejdelsi co sem kdy pisla.....a hlavne tady nepisete me pravopisne chyby PS:je to muuuj nazor zda se mi celkem logickej *1*
    • Mrs.Wesley
      Máš recht ale stefan s Elenou už sex měli asi 2× a to hodně brzo no prostě ta chemie lidská*1**15**15*dokáže zázraky
    • Monyque
      Ten seriál je zfilmován podle knížek. Tudíž syntetickou krev nevymysleli producenti nb kdo ty s*ačky vymýšlí, nýbrž Charlaine Harris, což je spisovatel :)
    • Jo pravda, že se to srovnávat nedá. Nebo jako jo, má to dost společnýho. Mě třeba přijde, že tenhle seriál to na tom sexu postavil, ne že bych byla proti, jen nemá cenu to obhajovat =) A že Elena neměla se Stephanem sex? Jestli jsi na to opravdu koukala, tak ho tam měli docela dost brzo =D a to že to není vidět neznamená, že ho nemají =)
      Je pravda, že dobrá je tma ta reálná stránka věci. Je to znázorněný, jak to opravdu bývá. Někdy mi však přijde, že se až moc snaží udělat to reálně, že to nevypadá věrohodně =) Jasně upíři jsou tma upíři, ale ve všech seriálech o upírecj je část, která žije normálně a část, která ne. Bill (hm nebo Will, nevim, protože je to pokaždý jinak, říká mu Bill, ale na náhrobku bylo William) taky nepil lidskou krev, až potom ze Sookie =) Stefan měl období, kdy dost pil a vraždil... nejidyličtější je Edward, ale to už je jiná kapitola =)Mě se v určitých ohledech možná víc zamlouvají Deníky =) i když je to moc idylický, tak proč ne? =)
  • :-p

    Mě tam nejvíce zaujala Jessica *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit