-
Dobrýýý
Tohle je fáákt moc pěknej filmíík -
Re: ppp
jo?a kde,já to tam nemužu nikde najít máš tam spoustu jinech věcí ae ten film neů!! -
Re: Re: ♥♥♥
demi nesnášim ae selena je v pohodě ae tn filmik bude určitě suprovej! -
ppp
lidičky na mém blogu michalka-fashion-stars.blog.cz mužete se podívat na tento filmík česky *1* -
Re: Re: talentová soutěž na disneychanel
nn na : disneychannel.cz - tam to je -
Re: talentová soutěž na disneychanel
mohla bys to najít na disney.cz ale nwm jestli to tam mještě je *1* -
talentová soutěž na disneychanel
ahojky..nevíte kde bych mohla najít více o tý talentový soutěži na disney chanel ????????? já sem se koukala na tu stránku disney to co ukazovasli v tv.......... ale neni to tam na ty strance disneychanel.com ................................ kde bych to mohla sakra NAJÍT ?????? -
Re: ♥♥♥
ten seriál sem včera viděla.. bylo to super , je to daleko lepší než ten seriál JONAS ..... je božííí .. lowe demi and selena movie -
Re: ........
oki dobre tk sem se zpletla...ale stejnak je mel dalovat nekdo jiny *3* -
Re: dobrej seriál
Seriáll xD Promiň ae *1* *1* -
♥♥♥
Haluzovej filmíík Demi a Selena sou BOmbasTický xD *14* -
Re: BOMBA!
jóó skvělej film =D -
Re: Re: ........
Presne tak Lucka dabuje Demi Lovato! -
Re: ........
Selenu Lucka nedabuje!Lucka dabuje Demi. -
........
Selenu dabuje Lucka Vondrackova...je to hnus..... *9* mely ji dabovat jako v WoWP *3* -
Re: Re: u nás
ps: díky žes napsala že to dávaj i v neděli high-school-hilary *3* chci to totiž vidět eště jednou *1* -
Re: HELP
desnka sem na tpo kokala na jetix a myslím že dyby se selena a demi neměly rádi tak by spolu nenatáčely film a s miley se taky baví taky spolu sou v ňákým dílu seriálu hannah montana a navíc spolu s jonas brothers nazpívalůi písničku upe krásnou Send It On *14* takže se asi těžko nesnášej *13* *16* -
jo a ty jessk každej se někdy hádá ale neznamená to že se nesnášej víš já se taky hádám s kámoškama a mám je ráda *5* a navíc dyž píšeš že sou ty videa starý tak co řešíš -
ne není to pravda s miley sou dobrý kámošky nwm kde to psali ale nevěř všemu co čteš *3* *4* -
Super film
koukala jsem na disney channel ja to fakt boží filmík *14*