-
!!
je to luxusni *10* -
wow
no ja uz to videla 2x§..no ty kraso nemuzu z toho!..sice zadna krev ale je to strasidelny!..emohla jsme z toho spat ty kraso§..pri pomysleni ze mi enco keze po stene?..fuuuj! -
-
Re: wow
jestli si z tohohle nespala tak ti doporučuju Pád do tmy..mazec ..partu holek zaživa seřerou příšerky z jeskyně..
nebudeš moct jít asi z pokoje do pokoje... *4* ..fakt zkoukni to.. -
Re: wow
ty kráso!§ tak to je fakt krutý! tak na to nečum ne! bože todlec ja nechapu!
-
-
Nevíte někdo kde na internetu se ten film dá sehnat? *7*
-
-
Re:
kinotip.cz -
Re:
http://koukej.nekonecne.cz/video.ph p?v=139 zrovna jdu kukat..:D -
-
Re: Re:
zkus cinema-world
tak je to OK -
Re: Re:
mno ale je tam dost posunutej zvuk tak si to budeš muset zapnout na dvou videjích a nějak upravit..:D
-
-
Re:
bohužel nvm.. taky bych se na to chtěla podívat.. naštěstí mi to bráška stáhne u něj na koleji *15* *14*
-
-
něco o tom filmu
U toho filmu sem se málem p*****a strachy a to sem na to koukala za bílího dne a co by bylo asi večer *10* *10* *10* -
hm
Taky bych to mocičko chtěla vidět *8* -
odkaz
Jasně je na netu www.ulozto.cz já si ho tam taky stáhla a je v bezva kvalitě *3* -
Hmm?!
No tak pravda je ze kristen tam hrala fakt dobre ale nestalo to za nic videla jsem i horsi a strasidelnejsi filmy -
je to uplne luxus film sice zadnej krvak ale neva bylo to mega strasidelny a s mou oblibenou hereckou je to ten nej film!!!!! =))))) *1* *2* *15* *3* *5* *4* *1*
-
hi
na to sem viděla trailer.. a já koho mi ta herečka připomíná.. ty vajdo to je Kirsten.. asi se na to podívám *15* -
-
Re: hi
tedá pardon Kristen *15*
-
-
Co bych na to řekla já
Mno takže jako horor stojí za hovno vo spešl efektech nemluvě, ale jako triler s mojí oblíbenou herečkou bych tomu dala 1***