-
robin hood
Ahoj robin je nejlepší a nevíte kdy bude další pokračování??? -
kdy zacne 3 serie?
nevite please nekdy zacne 3 serie v cr -
DVD
Ahoj! Sháním Robina na DVD. Jestli o něčem víte, tak mi pls napište na petra.merglova@seznam.cz moc díky *4* -
-
Re: DVD
Dá se koupit v zahraničí, ale chci českou verzi ... z ČT mi napsali, že třetí řadu nekoupili, takže jsem koukala na Youtube, ale mám radši 1. a 2. sérii ... oufám, že to DVD někdy vyjde ... chci ho ... miluju Gisborna i Hoooda :-)
-
-
bude se mi stýskat
Tento seriál byl fakt bestovní, bude se mi po něm moc stýskat. Prý se točí třetí řada tak už se moc těším i když bez Marian už to nebude ono. -
-
Re: bude se mi stýskat
jo přesně tak moc mám ten seriál rád je prostě úžasnej:):)
-
-
Robin atd..
Ahoj lidi!!! RObin je upe bestovej...Kráásníí chlapi... Allan,Robin,Will,Much,Gisborn!! Proste sou k sezrani all jako docela solidne sem brecela dyz umrela Marian a pak jeste vic dyz umrel Allan,Gisborn a Robin!!! *9* *9* *9* -
-
Re: Robin atd..
Je to seriál, kde se mi všichni chlapy, teda kromě šerifa, moc líbí :-) preferuju Guy a Hooda. ale i ti ostatní jsou krásní :-)
-
-
Sháním
ahoj neví někdo náhodou kde bych sehnala tento seriál online na netu?strašně se mi líbí *4* *3* -
Mám ráda tenhle seriál, ale nikde ho na internetu nemůžu najít :( nevíte někdo o nějaký stránce?? Lepší by bylo si to stáhnout, ale kdyby jste věděli i online stránku, tak bych byla hodně vděčná... Předem dík :)
-
Ahoj nevite nekdo kde bych mohla stahnou tenhle serial ?
-
-
Je na ulož to p*čo.. :DDDD
-
-
Hezké
Tento seriál se mi velmi líbil!! *1* *14* *15* *4* -
-
Re: Hezké
já ho mám taky ráda nej je Much a Djag a vám se líbí kdo? *3* -
-
Re: Re: Hezké
Robin, Djag,will, marian...Alan je dobry, potom much furt pusta do obehu niaku hlasku, to je super :D a serif rovnkako.
Jediny koho nemusim je Guy... brrr :D -
mně se líbí Much,Alan,Gisborn a bohužel mrtvý Carter. -
mě se taky líbí Much a Djag a taky Marian ale Gisborna nemám moc v lásce
-
-
Re: Hezké
já ho žeru *3*
-
-
hm