Přejít na výpis diskuzí

RRRrrrr!!!

FILM 4.3.2007 
26 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokonalej""!!

Ten film jsme viděla už asi 6x a pořád se tomu směju jak blbá!!! Prej.. proč si zabil dvě ženy znichž jeden byl muž??
  • sharrah

Pierre

já prostě nemůžu z toho obsazení *1* *1* *1* jak tam maj všude Pierre.v Asterixovi tam alespoň napsali co ty gladiátoři hráli,aby člověk poznal kterej to je *1* *1* *15* *15*
  • rrrrrrr

Tak tenhle filmek už mám skouknutej alespoň 100krát,ale pořád se u něj válím smíchy *1* Fakt výbornej *1*
  • kyrstyn

nesmysl

ty kráááso to je neuvěřitelnej fim *15* znám upa všechny hlášky *3* *3* ...prostě je to strašná prdel *14* a B-L-O-N-D je nej *14*
    navrhuji abychomm to oslavili tak že to oslavíme *15*
    • Re: nesmysl

joo...tak jde se slavit..jooo....pojdte...jooo..tak ja jdu sam...jooo:)
  • chandlar

nejlepší film

*3* *3* je to nejleší film na světě *15* *15* *15* *15* *15* *8* *14* *14* fakt že jee *5*
  • Obsazení

Nevíte někdo kdo hraje bloďáka???
    • lochneska

Re: Obsazení

je prostě krásnej xD
    • Re: Obsazení

přece Jean-Paul Rouve je to napsaný dole v obsazení *1* kámen *15*
  • kiki.nnka

RRRrrrr!

Upe hafec hláškyyyyyyy :D:D:D
  • pickwick

wwoooaooowww

Je to taká blbost a zároveň tak supeeer film!!!prostě boží....fakt prdel *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: wwoooaooowww

Přesně!!Není to film u kterýho bych se smíchy válela po zemi, ale mám ho moc ráda...Je skvěle udelanej...Ten kdo to napsal je fakt borec, a má smysl pro humor...Je to super a ráda se na nej znova podívám ...(už to bude snad po stý:D).... *5* *14* *14*
  • SUPER!

Ten film miluju kdo nezná ať ho skoukne...je supeeeeer!! *14*
    • RRRrr

je to fakt nejlepší film na světě já ho miluju a dívám se na něj pořád protože je to fakt sranda *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
      • kordelie

RRRrr!

Je to ten nejlepší film na světě.Je to hrozná legrace a opravdu se při tom pobavím.Anejvíce se mi líbí jak tam ten šéf říká: "Znáte moji ženu?" A oni:"Jo, šéfe. A on: "Pěkná co?" A zas oni: "Jo, šéfe." To se mi opravdu líbí, ale nejvíce se mi líbí ten blonďák jako , že je moc hezkej *4* *4* *1* *1* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • RRRrr

je to fakt nejlepší film na světě já ho miluju a dívám se na něj pořád protože je to fakt sranda *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit