Přejít na výpis diskuzí

Smallville

FILM 29.1.2008 
58 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iritia

Re: Re: Re: Re: finále 7 řady pro ty kdo to ješě nečetl

Bohužel později zjišťujeme, že je jen úspěšným Luthorovým klonem z DNA pravého brata, zemřivšího v dětství. Julian nakonec skončí s několika kulkami v hrudi, když se Lexovi nelíbí jeho přátelství s Lionelem, který je tak rád, že objevil svého syna... Měli jsme možnost se i setkat se starým známým ze střední, Petem... z dílu s natahovacíma končetinama došlo ne jednomu fanouškovi, že by se návrat Péťy Rosáků, a tím dílů typu S1-S2, neměl opakovat.
    Naopak jsme se v této řadě vůbec nesetkali s Marthou Kentovou (Annette O'Toole), úspěšnou senátorkou za Kansas... a také bychom před finálem měli vědět, že Lionel (hostitel Jor-Ela), díky Lexovým intrikám a touze po zařízení schopné ovládnout cestovatele, skončí jako krvavá skvrna rozpláclá na schodech před LuthorCorpem...
    #720 Arctic (Arktida)
    Díl začíná 20 tisíc stop nad zemí, kde se poslední člen společenstva Veritas, Edward Teague, přepravuje soukromým letadlem do jižní Ameriky. Je krapet nervózní a má být proč... během letu k němu přijde Kara, která po něm chce informaci o zařízení schopném ovládajíc Cestovatele. Teague zprvu neví o čem mluví (jak profláklá hláška v tomto seriálu), ovšem když jej Kara přesvědčí dírou v plášti jeho letadla, navede ji na Lexe Luthora...
  • iritia

Re: Re: Re: finále 7 řady pro ty kdo to ješě nečetl

zažijeme pár rozchodů (možná i trochu ovlivněným jiskrou, která přeskočila mezi Jimmem a Karou), slz, ale také radosti a sexíku A to vše jen kvůli tomu, že se u Chloe začalo projevovat její ovlivnění meteority ... úžasně brilantní novinářka s vlasy sluníčkové barvy má schopnost uzdravovat ostatní svým vřelým srdcem. Párkrát se touto schopností velmi blýskne a stejně jako v minulých dílech je pokaždé Clarkovi nablízku, pokud si náš borec (na konec) z farmy neví s něčím rady...
    V sedmé řadě jsme se také měli možnost setkat se starými známými - Oliverem Queenem, o němž se Lois, jeho bývalá frajerka, doví, že právě on je Green Arrow, statečný a přesný lučištník, který společně s ostatními členy Justice League bojuje proti Lexovým aktivitám. Ironickým výsledkem tohoto zjištění je jejich totální rozchod. Lois si v této řadě ještě užila své s novým šéfredaktorem Daily Planet, tajemným Grahamem, ze kterého se brzy vyklube ztracený (mrtvý? těžko říct...) bratr Lexe...
  • iritia

Re: Re: finále 7 řady pro ty kdo to ješě nečetl

Celou řadou nás také provází dějiny a současnost klubu velmožů Veritas, mezi které patřili i Luthorovi, Virgil Swann (hrál jej Chris Reeve) a nám velmi známi Teaguovi (pamatujete na Jasona a Genevieve z S4?)... Ti věděli o příchodu cestovatele (bystří pochopili že jde o Kal-Ela) již dávno před pádem meteoritů. Měli jej chránit a uctívat jako zachránce lidského rodu, zároveň se však dovídáme, že existuje věc, která jej dokáže ovládnout (v případě že by mu ruplo v bedně a chtěl lidem namísto pomáhání vládnout a ničit je). No a nebyl by to náš Lexík, kterému by se postupně celou řadou neposkládaly puzzlíky, aby před finálem toto zařízení získal. Chybí mu však odpovědi na podstatné otázky - a to, jak, kde a hlavně proti komu tuto věc může (a má vůbec smysl) použít?
    Mimo jiné také dostihla Chloeinčiny hackerské hrátky ruka zákona, a jen díky Jimmyho dohodě s Lexem Chloeince nic nehrozí... Jimmyho a Chloenčin vztah v tomto díle projde važnými partnerskými situacemi, kdy si divák není vůbec jistý, jestli jsou spolu...
  • iritia

Re: finále 7 řady pro ty kdo to ješě nečetl

zažijeme plno Clanovských scén.
    Dále se hned v prvních dílech se setkáváme s půvabnou sestřenkou Kal-Ela, letu schopnou Karou. Mírně tvrdohlavá děvčica, občas velmi rázně ukázňována svým zkušenějším bratránkem Clarkem, postupně poznává všechny nástrahy Země... a zapadává do běžného života Smallville a okolí (mj. si také projde zaměstnáním snad každé ženské postavy, která ve Smallville hrála - jako coffee maker v Talonu ). Postupně poznává Clarkovy přátele a hlavně nepřátele - Lexe a později i Brainiaca, který se dokázal znovu regenerovat z trošky tekutiny, který zbyl po jeho destrukci v minulých dílech. Brainiac způsobí mnoho zmatků a škod, odveze si Karu na původní Krypton v roce 1989, ovládne Lanu a později také Chloe.
  • iritia

finále 7 řady pro ty kdo to ješě nečetl

Po téměř roční přestávce sledování osudů mladého Clarkieho Kenta a jeho přátel a nepřátel, jsem si s trochou skepse a nostalgie dal ve vysoké kvalitě MKV smallvillácký maraton sedmé řady. Po shlédnutí několika prvních dílů jsem přestal litovat ztraceného času a byl jsem mile překvapen vysokou kvalitou S7, kterou jistě pocítil i náročnější divák. Z konce šesté řady světlo světa spatřil bizzaro Clark, rádoby vylepšená, sebevědomá, cílevědomá, slunce nesnášející naklonovaná (uff tolik adjektiv) verze Clarka, který dá tomu našemu "obyčejnému" Clarkovi pěkně na prdel. Také se dovídáme, že Lana, která ku radosti Liik Analistů ve finále S6 vyletěla do vzduchu, vše nafingovala, aby mohla osnovat důkladný plán pomsty proti Lexovi, který jí po dobu vztahu lhal a ubližoval (chudinka...)... A jelikož už Lana nějaký ten pátek ví o Clarkovi a jeho cool kryptonské výbavě, a dali si ne jen jednoho hubána před koncem šesté řady, nastěhuje se ke Clarkovi na farmu a žijí jakýs takýs spořádaný milenecký život (vzpomeňme na úsměvnou scénu "a země se otřásla", kdy Lana získala Clarkovy schopnosti ) do doby, než Clark zjistí, že mu Lanka tají její ďábelské pomstyplné plány...
  • greenarrow

Smallville

Smallville je nejlepší seriál.Clark určo zůstane s Lois ale to se mi nelíbí protže se k sobě absolutně nehodí to to víc přeju Chloe.Ale stejně by měl Clark zůstat s Lanou.Lana+Clark 4ever *14*
  • smallville

ahojky ja bych chtela je rict ze zprvu jsem fndila nejvic laně a Clarkovi a´t jim to víde,ale pak už moc ne ja myslim ze by mela s Clarkem zustat Cloe protože Cloe ho nikdy nezradila a su nej *14* co myslite vy kdo to nakonec bude?? *7*
  • Clark + Lana

No podle mě je nejlepší lana+clarka kdo je tu divmá jsi ty...a jestli budou mít syna tak to bude divný ,protože Lois se ke Clarkovi vůbec nehodí... *5*
  • Re: Re: Smallville

ja kara je simpatacka ale škoda že unás eště neni
  • clois

lana je podle mne divna lois a clerk to je klasika a navíc v 8.serii spolubudou chodit a budou mít syna!!! *14* *14* *14*
  • Re: Re: smallville

jj lana je desne protivna... *8*
  • Re: Re: smallville

Lana m¨by malo řvala *15*
  • Re: smallville

Souhlasím, Smallvill je jedním z nejlepších seriálů. Hlavně Tom Welling je fakt *14* *14* ,ale Lana je poslední dobou pěkně protivná...můj názor.. *3*
  • Re: Smallville

jo! plne s tebou souhlasim ... *14* pro me je to taky serial u kteryho jsem vydrzel nejdyl *4* *14* jinam me se libi kara *4*
  • Re: smallville

Souhlasim, Lana to je kočka *4*
  • smallville

Ten seriál je nej. Clark je fakt krásný (nádherný).No prostě dali tam the best herce.Každý díl je supr.Nejlepší jsou Clark+Lana *14* ´.
  • best

Tohle je fakticky bestovni serial! S tim obsazenim souhlasim. Nikoho lepsiho tam dat nemohli a navic kazdy dilecek tohodle serialu je jiny a necim zajimavy. Proste the best!
  • Smallville

*4* takže co bych řekla na zahájení této diskuse. No na Smallville se dívám už hodně dlouho pořád dokola!!!Je to jedem z mála seriálů u kterých jsem vydržela až dokonce!!! *4*
    Nemůžu říct,že by se mi tam někdo nelíbil a taky si myslím,že herecké obsazení je super!!!! *1*
    no to je asi na úvod vše!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit