Přejít na výpis diskuzí

Šmejdi

FILM 26.4.2013 
2 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přivázala bych je na pranýř! Hrozný, že takový svi_ě žijou mezi náma!
  • Ještě jsem film neviděla a nevím, kde ho lze shlédnout, ani jsem nenašla možnost, kde a za kolik ho koupit a já bych ho koupit chtěla pro moji maminku, která naletěla právě na předváděčce a pro její kamarádku, která na předváděčky jezdila dříve často, dnes je už opatrná. Koupila bych jim ten film a pustila, aby viděli, co všechno se děje.
    Další věc. Já i maminka bychom tu petici chtěli podepsat, ale nechci ji stahovat z netu a poslat naše dvě jména kamsi, přijeďte sem do severních Čech, do Liberce. lidi to rádi podepíší, tady totiž pšenka těmto šmejdům celkem kvete. Současně bych chtěla taky oponovat p. Dymákové v tom, co dnes řekla v Hydeparku a sice, že přímý marketing může být dokonce dobrá věc. Nesouhlasím. Nic, co mi kdo nabídne teď hned někde na ulici není pod nátlakem a zásadně to odmítám, špatně je dle mého názoru i to, že je legální.
    No a pak bych jí v souvislosti s tím chtěla navrhnout další téma na fil a sice společnost Save Max, která má rotroušené pobočky, a ty pobočky- její hybridi jsou pojmenováni jinak a vždy, když zhnusí trh, přejmenují se, takže z libereckého Save Max se stal Z-net, když už měli příliš špatnou pověst v Liberci, vyřešili to opět přejmenováním na Jobbing, ale stále je nikdo nevymýtí. Já měla na toto téma v blogu 700 reakcí, negativních reakcí na tuto firmu zabývající se přímým marketingem. Jediné, proč se o ní a jejich praktikách ještě neví je, že o tom nikdo ještě nic nenatočil. Chtělo by to. A tady naopak nepoškozují důchodce, ale absolventy a to neméně agresivní praktikou. Mne třeba odvezli 80km do Wansdorfu a sama jsem musela za své, Nikdo mě na nic neupozornil a já první den byla hozena do toho, že jsem celý den jen šlapala ještě se dvěma málo inteligentními zjevy z té firmy a byla účastna (jakože na zaučenou) jejich vnucování nějaké slevové karty na ranč Malevill. Tedy něco, co se samo nesvede prodat. Možná se Malevill na chvíli poměl, ale já jsem zhnusena na celý život. O to s větším překvapením, že tak je to u spousty mladých lidí po celé zemi. Já popravdě nevím, jestli Save Max takto ještě působí, protože se vyhýbám všem podezřelostem a hledám jen seriozní nabídky, ale ti mladí to nevědí. V týdeníku Tip servis často nabízí místo asistentky, ale je to stále jen nábor na chodníkovou šlápotu, co bude nabízet dům od domu nějaký neprodejný šmejd. třeba staré nevýhodné tarify O2, atp. Takže i na to chci upozornit paní Dymákovou, která je odvážná žena a jsem ráda, že se někdo nebál do toho jít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit