-
Re: Páry
Serena a Dan- bez debat.
Chuck a Blair- nepřichází v úvahu -
Re: skympak bude?
Ve trojce myslím Nate nechodí s nikým...:D -
Super drbna!
Super drbna je prostě SUPERRRRR!!! *3* -
Re: skympak bude?
Nee nebude s Natem..ona bude nakonec s Chuckem..co jsem teda viděla v 3.sérii... -
no ja fakt ucro
NATE A BLAIR!!!!!!!!!!!!!!!!!sou to ten nejvic nami par a slusi jim to opravdu spolu ne chucka tomu s blair vubec ne -
skympak bude?
hele lidi s kym bude nate?ja hoooooooodne doufam ze s blair ale jak to doopravdy je? -
Re: nate
ja doufam ze s blair -
Gossip Girl
Ahojky, tenhle seriál je fakt bomba! Víc o něm, najdeš na : http://zacefronvanessahudgens.blog. cz/rubrika/super-drbna-gossip-girl
*3* -
Re: Re: ???Miley Cyrus v Gossip Girl?
už jsem na to možná přišla...asi se tam objeví jako Hannah Montana. prej... *1* *1* -
Re: happy
neviíte koli tech seriiiji presne je???????? *7* *7* -
Souhlasim se vsemi,kdo si mysli ze by mel byt parr Blair-Chuck a Dan-Serena!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ?
Já to beru, ale podle knížky a v knížce neni nic jako v seriálu. Ale jestli sis nevšimla tak já jsem nepslala, že to jsou oni. Podle mě je to Kati nebo Isabel. -
Re: ???Miley Cyrus v Gossip Girl?
Já si teda myslim, že se tam vůbec neobjevila. Byla tam Hillary Duff, ale Miley ne -
Re: Film?
myslim ze nema byt!! hh -
happy
vse nej nej blair!!! uzij si narozky .. xoxo zadne skandaly -bud hodna tatinkova holcicka!!!! *4* -
???Miley Cyrus v Gossip Girl?
poslište....ona Miley hraje v Gossip Girl nebo tam má jenom malou roli...já fakt ubec nevím :-D -
chuck a blair..:D -
Film?
Ví někdo něco o tom, že by měl být film GOSSIP GIRL -
nate
Ahojky lidicky nevite s kým nakonec bude Nate ??? *14* -
Re: Re: Serena a Dan
Dĕkuju *4*