-
Re: Páry
Chuck & Blair!!! *14* *14* -
Re: Re: 3 série
Dikyyy *1* *3* *14* *14* -
miluju pár Serena&Dan *IN LOVE* -
Re: Všechny díly sou na netu
Kdy to maj dávat na Primě cool? -
Re: 3 série
Třetí série bude v září :) -
3 série
Nevíte, jak to je ze třetí sérií? Kdy bude? :) -
Re: Re: Re: Re: Páry
přesně *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: Páry
A Jenny Eric -
Re: Re: Re: Páry
Jn takhle by to bylo nej Chuck-Blair a Serena-Nate :D -
Re: Re: Páry
to teda nejsou,kurník jim by to tak slušelo *15* *1* *14* -
Ono Nate a Serena taky nejsou vůůůbec špatní *14* -
nejvíc Chuck a Blair!!!!!Pak Dan a Serena ....Nate a Jenny...a kdyby tam byl Aaron tak s Vanessou........ -
moc bych si přála aby to vyšlo Natovi a Sereně!!!se k sobě nejwíííc hodí!!!jinak i CHUCK A BLAIR *15* *1* -
Páry
Jákýmu páru fandíte?
Nate a Vanessa
Nate a Blair
Nate a Jenny
Nate a Serena
Jenny a Eric
Serena a Dan
Dan a Vanessa
Dan a Blair
Chuck a Vanessa
Chuck a Blair
Chuck a Jenny
Chuck a Serena
Serena a Gabriel
Tak co? já jsem teda CHUCK A BLAIR *14*
*7* -
Všechny díly sou na netu
hej já už sem viděla skoro všechny díly, je to buď na www.filmax.cz nebo na www.iserialy.sk je to anglicky s čr titulkama a jestli to budou dávat na prima cool tk to bude nadabovaný a to bude děsný :(( a druhá serie má 25 dílů a na netu je 20 ale postupně se budou přidávat ;) -
gossip
ahoj, na jakém programu dávaj tento seriál? -
=)
Hele lidi,mám dotázek.Přestože jsem posedlá GG,neleze mi do hlavy jedna věc a to že:Mnoho lidí psalo na netu,že Kristen Bell(=mluvící superdrbnu)se objevila v pilotním dílu.....zkoukla jsem to proto ještě mnohokrát,ale buď jsem slepá nebo jsem ji tam prostě nikde neviděla......a kdyby tam byla ona,proč bychom řešily otázku "Kdo je Gossip Girl?" kdyby byla v pilotním díle,všechno by bylo jasné a my bychom se opět nudily..........takže závěr podle mého:někdo se spletl,nebo všude vidí Kristen Bell,nebo si dělá p*del.......kdyžtak mi napište váš názor....páč já fakt jináč nevim......xoxo -
Re: Re: Re: Georgina
nz!! *3* -
Re: Re: Georgina
Jo ja sme pak našla jejich fotky...díki za odpověd *5* *14* -
Re: Georgina
nene není,sice sou si podobné ale ta Georgina hrála v Buffy(sestru Buffy) a ta Agnes hrála v o.c. sestru Marissy *3* *1* *15*