-
Re: Who?
taky doufam ;))) nesnasim evu!! -
Re: cz dabing!!!
ae s titulkama to je lepšííí!!!! cz dabing je nuda...fakt zkus to s titulkama a uvidis ;)) -
Re: cz dabing!!!
Na prima cool teď vysílají 2. sérii s českým dabingem, tak si myslím, že budou vysílat i 3.sérii. Tak asi potom někde bude:) Doufám *1* -
cz dabing!!!
ahoj lidi zatim sem koukala na 2serii s cz dabingem stahovala sem si to z ulozto ale nemuzu tam najit 3serii s cz dabingem prosim poradte kde ji muzu videt nebo stahnout???a je vubec 3serie s dabingem? *7* *7* *10* *10* -
Who?
Kdo si myslí, že nakonec Blair a Chuck budou spolu? Já si to myslím a taky v to doufám! -
Re: JEnny
Díky díky..už sem se lekla že tam nebude vůbec..mam jí totiž ze všech tam nejradši..x) -
Re: gg
Čus nevíte někdo, jestli se Eva vytratila konečně úplně, už mě tam dosti točila..Diky -
Re: Kdo to je??
Ben, její bratr -
Jenny bude v 6. díle!! Pak se vrátí v polovině řady!! -
Jenny by se tam meli objevit, ale nevim v kterem dile :) Mela by byt uplne jina povahove tak jsem zvedava :) -
Ahoj bude myslím v5 díle(nebo tak nějak) pak zase zmizí a vrátí se v půlce řady -
JEnny
Nevíte někdo jestli bude ve 4. řadě ještě jenny?? -
super
Hurá ne netu je 3.díl 4. řady..hned du koukat..xD -
Re: Re: 1 díl
no na tý stránce co sem sem dala taky..x)a furt čekam kdy bude další díl..x) -
Re: 1 díl
Na www.kinotip.cz je tam i 04x02 *3* -
Re: Kdo to je??
4x03 -
Kdo to je??
Kdo je ten chlap v tom vězení, s kterým se setká Juliet?? *7* *7* *7* -
3 řada
ahoj, nevíte prosím někdo kde se dá na netu zkouknout třetí řada? Lépe česky -
Re: 1 díl
http://www.super-drbna.cz/ -
Prosím
ahoj prosím nemáte někdo stáhlí všechny knížky gossip girl?nemůžu je sehnat a nechci si je kupovat =o) prosím jestli jo tak mi je pošlete na mail broucinek.anicka@seznam.cz DÍKY