Přejít na výpis diskuzí

Super drbna

FILM 25.3.2008 
373 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Who?

taky doufam ;))) nesnasim evu!!
  • Re: cz dabing!!!

ae s titulkama to je lepšííí!!!! cz dabing je nuda...fakt zkus to s titulkama a uvidis ;))
  • Re: cz dabing!!!

Na prima cool teď vysílají 2. sérii s českým dabingem, tak si myslím, že budou vysílat i 3.sérii. Tak asi potom někde bude:) Doufám *1*
  • werma

cz dabing!!!

ahoj lidi zatim sem koukala na 2serii s cz dabingem stahovala sem si to z ulozto ale nemuzu tam najit 3serii s cz dabingem prosim poradte kde ji muzu videt nebo stahnout???a je vubec 3serie s dabingem? *7* *7* *10* *10*
  • Who?

Kdo si myslí, že nakonec Blair a Chuck budou spolu? Já si to myslím a taky v to doufám!
  • Re: JEnny

Díky díky..už sem se lekla že tam nebude vůbec..mam jí totiž ze všech tam nejradši..x)
  • Re: gg

Čus nevíte někdo, jestli se Eva vytratila konečně úplně, už mě tam dosti točila..Diky
  • Re: Kdo to je??

Ben, její bratr

Jenny bude v 6. díle!! Pak se vrátí v polovině řady!!

Jenny by se tam meli objevit, ale nevim v kterem dile :) Mela by byt uplne jina povahove tak jsem zvedava :)

Ahoj bude myslím v5 díle(nebo tak nějak) pak zase zmizí a vrátí se v půlce řady
  • katush-ka-001

JEnny

Nevíte někdo jestli bude ve 4. řadě ještě jenny??
  • katush-ka-001

super

Hurá ne netu je 3.díl 4. řady..hned du koukat..xD
  • Re: Re: 1 díl

no na tý stránce co sem sem dala taky..x)a furt čekam kdy bude další díl..x)
  • Re: 1 díl

Na www.kinotip.cz je tam i 04x02 *3*
  • Re: Kdo to je??

4x03
  • Kdo to je??

Kdo je ten chlap v tom vězení, s kterým se setká Juliet?? *7* *7* *7*
  • micha029

3 řada

ahoj, nevíte prosím někdo kde se dá na netu zkouknout třetí řada? Lépe česky
  • Re: 1 díl

http://www.super-drbna.cz/
  • Prosím

ahoj prosím nemáte někdo stáhlí všechny knížky gossip girl?nemůžu je sehnat a nechci si je kupovat =o) prosím jestli jo tak mi je pošlete na mail broucinek.anicka@seznam.cz DÍKY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší