Přejít na výpis diskuzí

Super drbna

FILM 25.3.2008 
373 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Gossip girl

Není to potvrzené, ale Chuck a Blair by se k sobě měli vrátit ve 4.díle 4.série.. snad se to potvrdí :)
  • adra

Re: Re: Gossip girl

tohle zrovna vím, ale snad časem.Jenny mi chybět vůůůůbec nebude=))
  • veronica.m.

Re: Gossip girl

joo vi se to ze 1 dil se bude odehravat v parizi kde bude blair s serenou.... a prijede tam chuck s novou pritelkyni a identitou.. jenny se vrati az v listopadu ... asi...
    tak to bude zajimave !! hh *15*
  • adra

iserialy.sk

Jo a iserialy jsou zrušený, tže tam už gg nejde...Ale pár dílů je na zkouknito.cz =)))
  • adra

Re: gg

Až ji nadabují ... ale nečekám že to bude brzo=((
  • adra

Re: Koniec 3 serie

No podle toho co vím se asi už S a N nedají dohromady.Alespon ne na začátku 4. serie...=(
  • adra

Gossip girl

No jako 4. serie se nemůžu dočkat!!! GG upe miluju a nej je Blair,Chuck a Serena.Mám celkem ráda i Gorgie=))
    Ví někdo něco o 4.serii, co ještě není známo?? =DD *14* *14*
  • Gossip Girl

Zajímá tě co dělají herci z Gossip Girl, když zrovna netočí? Chceš mít o nich pohromadě všechny informace a fotky? Chceš vědět všechny podrobnosti o seriálu a jeho natáčení? Navštiv http://xoxogirlhere.blog.cz/ *3*
  • gabi5111

Re: Re: Koniec 3 serie

No jasne, že bude aj 4 seria všetci maju podpísanú zmluvu... A je to užasný seriál :-) a nie nemám o nich stránku chcela som mať ale ledva stíham tu o PCD ale ked tak na blog.cz ich je vela napr. http://gossip-girl.blog.cz - tato je čisto o Gossip Girl a velmi rada tam chodím vždy tam je niečo zaujímavé http://madly-life.blog.cz/ aj tu na tomto blogu najdeš o Gossip Girl aj ked tam je aj vela iného... www.gilmorky.blog.cz a tu na tejto nájdeš velmi vela noviniek tu sa aspon ja vela dozviem a tiež tam velmi rada chodím... prosto ja ten serial zbožnujem... Velmi rada som mala OC Californiu ale Gossip mám ovela radšej :-)
  • Re: Koniec 3 serie

Chápu to správně, že bude i 4. série??? byla bych moc ráda, ten seriál je nejlepší, pořád mě překvapuje. Když si myslim, že už mě nemůže nic překvapit, tak přece...super...
    A kdy tak asi bude na netu, nebo máš nějakou stránku, kde bych se o natáčení nebo o samotném seriále mohla dozvědět víc??? předem díky N
  • gabi5111

Koniec 3 serie

Bože toto nieje možné ako to skončilo Serena sa Rozišla s Natom, Chuck sa vyspal s Jenny a pokazil to ešte viac s Blair ( práve v tedy ked hu chcel požiadať o ruku) ešte ktomu ho nakonci postrelili dufam, že aspon vdaka tomu sa dajú dokopy v 4 serii. Potom Dann a Serea budu asi znovu spolu čo je super ale prišla zas Georgina ktorá je ževraj tehotná s Dannom ako to bol najväčší šok pre mna...
    A ešte, že sa bude odohrávať 4 séria v Paríži može to byť super teším sa strašne ako sa to vyvynie len som smutná s toho, že sa Serena a Nate rozišli...
  • pettra2

Re: gg

Ptala,jsem se už jsednou na jedný stránce a tam mi odpověděli,že asi tak za dva roky nebo za rok,protože jí dávaj v Americe
  • gg

ahoj, nevíte někdo, kdy budou dávat 3. sérii i u nás??? *7*
  • Re: Re: SERENA

ok..akorát než se mi někdo z vás rozhodl odepsat, tak já jsem se dostala až k tomu jak Chucka opustí jeho matka - opět *16*
  • gabi5111

Re: n

Chris Riggi *4*
  • n

nevíte někdo,kdo hraje scotta?pls *4*
  • gabi5111

Re: Re: Re: Pls

Ja viem, že sa vysiela ale ešte celá nebola tak hu ani celú po česky nenájde...
  • Re: Re: Pls

v Čechách sa práve druhá seria vysiela !!! :D
  • gabi5111

Re: 3.

iserialy.sk
  • gabi5111

Re: Pls

už bola u vas cela druha seria? tipujem, že nie tak to ani na stiahnutie česky nenájdeš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší