-
Re: Gossip girl
Není to potvrzené, ale Chuck a Blair by se k sobě měli vrátit ve 4.díle 4.série.. snad se to potvrdí :) -
Re: Re: Gossip girl
tohle zrovna vím, ale snad časem.Jenny mi chybět vůůůůbec nebude=)) -
Re: Gossip girl
joo vi se to ze 1 dil se bude odehravat v parizi kde bude blair s serenou.... a prijede tam chuck s novou pritelkyni a identitou.. jenny se vrati az v listopadu ... asi...
tak to bude zajimave !! hh *15* -
iserialy.sk
Jo a iserialy jsou zrušený, tže tam už gg nejde...Ale pár dílů je na zkouknito.cz =))) -
Re: gg
Až ji nadabují ... ale nečekám že to bude brzo=(( -
Re: Koniec 3 serie
No podle toho co vím se asi už S a N nedají dohromady.Alespon ne na začátku 4. serie...=( -
Gossip girl
No jako 4. serie se nemůžu dočkat!!! GG upe miluju a nej je Blair,Chuck a Serena.Mám celkem ráda i Gorgie=))
Ví někdo něco o 4.serii, co ještě není známo?? =DD *14* *14* -
Gossip Girl
Zajímá tě co dělají herci z Gossip Girl, když zrovna netočí? Chceš mít o nich pohromadě všechny informace a fotky? Chceš vědět všechny podrobnosti o seriálu a jeho natáčení? Navštiv http://xoxogirlhere.blog.cz/ *3* -
Re: Re: Koniec 3 serie
No jasne, že bude aj 4 seria všetci maju podpísanú zmluvu... A je to užasný seriál :-) a nie nemám o nich stránku chcela som mať ale ledva stíham tu o PCD ale ked tak na blog.cz ich je vela napr. http://gossip-girl.blog.cz - tato je čisto o Gossip Girl a velmi rada tam chodím vždy tam je niečo zaujímavé http://madly-life.blog.cz/ aj tu na tomto blogu najdeš o Gossip Girl aj ked tam je aj vela iného... www.gilmorky.blog.cz a tu na tejto nájdeš velmi vela noviniek tu sa aspon ja vela dozviem a tiež tam velmi rada chodím... prosto ja ten serial zbožnujem... Velmi rada som mala OC Californiu ale Gossip mám ovela radšej :-) -
Re: Koniec 3 serie
Chápu to správně, že bude i 4. série??? byla bych moc ráda, ten seriál je nejlepší, pořád mě překvapuje. Když si myslim, že už mě nemůže nic překvapit, tak přece...super...
A kdy tak asi bude na netu, nebo máš nějakou stránku, kde bych se o natáčení nebo o samotném seriále mohla dozvědět víc??? předem díky N -
Koniec 3 serie
Bože toto nieje možné ako to skončilo Serena sa Rozišla s Natom, Chuck sa vyspal s Jenny a pokazil to ešte viac s Blair ( práve v tedy ked hu chcel požiadať o ruku) ešte ktomu ho nakonci postrelili dufam, že aspon vdaka tomu sa dajú dokopy v 4 serii. Potom Dann a Serea budu asi znovu spolu čo je super ale prišla zas Georgina ktorá je ževraj tehotná s Dannom ako to bol najväčší šok pre mna...
A ešte, že sa bude odohrávať 4 séria v Paríži može to byť super teším sa strašne ako sa to vyvynie len som smutná s toho, že sa Serena a Nate rozišli... -
Re: gg
Ptala,jsem se už jsednou na jedný stránce a tam mi odpověděli,že asi tak za dva roky nebo za rok,protože jí dávaj v Americe -
gg
ahoj, nevíte někdo, kdy budou dávat 3. sérii i u nás??? *7* -
Re: Re: SERENA
ok..akorát než se mi někdo z vás rozhodl odepsat, tak já jsem se dostala až k tomu jak Chucka opustí jeho matka - opět *16* -
Re: n
Chris Riggi *4* -
n
nevíte někdo,kdo hraje scotta?pls *4* -
Re: Re: Re: Pls
Ja viem, že sa vysiela ale ešte celá nebola tak hu ani celú po česky nenájde... -
Re: Re: Pls
v Čechách sa práve druhá seria vysiela !!! :D -
Re: 3.
iserialy.sk -
Re: Pls
už bola u vas cela druha seria? tipujem, že nie tak to ani na stiahnutie česky nenájdeš...