-
noo
tak nejak nám to tu vazne !! nikdo moc nepridava nove prispevky !!! tak rozjedem nejakou konverzaci !!! nee??? tak do tohooo!!! *3* -
-
Re: noo
No a o čom? nahod tému *1* *4* -
-
Re: Re: noo
o cem koliv !! proste jak se tesis na dalsi dil gg??? -
-
Re: Re: Re: noo
No strašne sa teším lebo konečne budú Serena a Nate spolu v to dufam uplne od začiatku ako GG začalo dufam, že sa im to nepokazí lebo sa k sebe hodia *4* -
-
Re: Re: Re: Re: noo
jo to jsem taky rada !!! doufam ze budou stastny !! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: noo
dufam aj ja a že Jenny da pokoj *1*
-
-
-
-
-
-
:(xD
Ahojíík miluju tenhle seriál úpe zbožňuju newíte kde se na to můžu kouknout na netu v češtině? *7* *4* *8* *3* -
-
Re: :(xD
1 seria bude na isto ale 2 seriu som nehladala lebo to pozeravam s CZ titulkami v Angličtine -
-
Re: Re: :(xD
děkujůů a odíš sem pls přesný odkaz? *4* -
-
Re: Re: Re: :(xD
ak najdem fungujuce tak hej lebo tie čo som našla boli už nefunkčné momentálne su funkčé s titulkami...
-
-
-
-
Skvělý...=D
Miluju ten seriál...=.D *3* -
gg
je smula ze se ma C rozejit s B !!! ach jooo... nate se da zase dohraomady se serenou!! bude tam tata S a mama C !!! zacina se to konecne zas komplikovat!!! *3* -
-
Re: gg
No a najlešie je že mala Jenny ma isť po Natovi *4* -
-
Re: Re: gg
ja ji tedka nemam vubec rada !!! je divna !!! namyslena ze ma najdnou penize a muze chodit v cem chce a je kralovnou skoly !!! blbka -
-
Re: Re: Re: gg
presne moj nazor ani ja hu nemam rada taka mala "šlapka" *1* -
-
Re: Re: Re: Re: gg
presne !!! ja ji nenavidim !!! tedka kdyz si jeji tta vzal lily tak si o sobe mysli ze je nova serena anebo blair !!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: gg
neviem čo je natom pravda ale ževraj je toto jej posledná seria v GG tak sa jej možno zbavíme *1*
-
-
-
-
-
-
DVD
Nemáte někdo 1-2 sérii na DVD..? -
-
Re: DVD
To si skor stiahneš ako ti niekto povie, že to má *4* -
-
Re: Re: DVD
nj stáhla jsem 4 díly už 2× ale stejně to nejde.. -
-
Re: Re: Re: DVD
nebo mam jenom půlku.. -
-
Re: Re: Re: Re: DVD
A to chceš v akom jazyku? lebo v češtine 2 ešte nebude cela... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DVD
bs.player -zkuz to prehrat na tomhle...me to prehrava uplne vsecko -
Alebo ked už tak, tak stahuj z tych čo maju na konci URL napisane AVI to je 1 part a stiahne ti to hned ako video a potom ti to podla mna pojde hned spustiť šak poskušaj a uvidiš... -
A ešte - ked si z tadeto skopírujete ten link a ked date enter tak vam v URL adrese vhodí že %20 to potom zmažte a ide vam v pohode otvoriť stranka(to len keby to niekomu nešlo *4* ) -
A maš stiahnute všetky party? ked to ideš pustiť? lebo na spustenie potrebuješ mať stahnuje všetky časti a potom to iba z toho Archivatora presuň na plochu a malo by to isť... -
v Windows Media Player.. -
a v jakym programu to prehravas? -
nevim co dělam špatne ale vždycky, když to stáhnu tak to nejde spustit.. *8* -
Tu som ti niečo našla - http://www.best4you.sk/super-drbna- gossip-girl-t83130.html su tam časti od 1 po 12. (Celkom ich je 18 v 1 serii) A ak budeš stahovať tak cez Megaupload to pojde najrychlejšie aspon mne to ide cez to rychlo a možem sťahovať viac partov naraz... -
tak klidně jenom 1..:D
-
-
-
-
-
-
Leona
Ahojky,nevíte někdo kde se GG dá stahnout v českém dabingu?:)Děkuji *3* -
-
Re: Leona
na ulozto.cz *3*
-
-
gg
koho mate nejradsi z GG????? *14* -
-
Chuck a Jenny...a Blair... *14* -
Ak sa jedna o jednotlivca tak Serenu a ak o par tak:
1. miesto Serena a Nate
2.miesto Blair a Chuck
-
-
3. séérie
Ahooojky lidičky.... GG jsem naprosto propadla, fakt úplně brutálně jsem si je všechny zamilovala, dokonce i Chucka, který je svým způsobem fakt sladkej.... jenže jsem našla 3. sérii jenom do 12. dílu... nevíte náhodou, kde by se daly najít další díly, protože ten 12. díl skončil dost neštastně, takže jeestli se nedozvím, jak to dopadne dál, tak snad umřu... Kdyžtak děkuuju -
-
Re: 3. séérie
13 diel ma byť ževraj až 16.3.2010 no uvidime lebo som našla že ma byť aj 11.1.2010 ale pravdepodobnejší datum je ten 1... -
-
Re: Re: 3. séérie
ten 13 dil ma byt az v tom breznu !!! bouzel!!! :(( -
Re: Re: 3. séérie
Tak mockrát děkuju, ale musím říct, že čekat do března mě teda zabije... -
-
Re: Re: Re: 3. séérie
no ako niečo mi hovor ja som natom tak isto je som trpela ked sa u nas na Markize skončila 1 seria a druhu ani nedali =D ešte že ma internet zachranil =D a hej je to dosť času pokial bude dalšia časť bože prečo musia mať aj oni vianočne prazdniny? *1*
-
-
-
-
3. séérie
Ahooojky lidičky.... GG jsem naprosto propadla, fakt úplně brutálně jsem si je všechny zamilovala, dokonce i Chucka, který je svým způsobem fakt sladkej.... jenže jsem našla 3. sérii jenom do 12. dílu... nevíte náhodou, kde by se daly najít další díly, protože ten 12. díl skončil dost neštastně, takže jeestli se nedozvím, jak to dopadne dál, tak snad umřu... Kdyžtak děkuuju -
kdo s kym
jaky herci s jakejma hercema chodí ve skutečnosti?????? nebo snad nikdo s nikym???? odpoved pls -
-
Re: kdo s kym
Blake Lively a Penn Badgley
Ed Westwick a Jessica Szohr
toto je všetko čo viem -
-
Re: Re: kdo s kym
Blake a Penn spolu chodi?to je super...doufam ze jim to vydrzi!!! sem ae az ted zacla divat na GG... *4* -
-
Re: Re: Re: kdo s kym
No hej chodia spolu a už dosť dlho :) a aj ja dufam že im to vydrži tvoria spolu pekný par *4* -
-
Re: Re: Re: Re: kdo s kym
no prave :) uzasny pár! chodili spolu uz pred GG? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kdo s kym
No to je ale nehodi sa mi k Jessice Szohr mohol si aj krajšiu najsť *1* -
jasny!!! *1* ae nekdy je táák sladky.... *1* děvkař... *15* -
Hej presne taký grázel *1* -
jo..je uplne moc krasny *14*
a taky se mi libi Chuckovo chovaní *1* -
Aj mne sa páči Nate *4* on je uplne zlatý *14* -
no tak at jim to vydrzi xD
jo Nate...on je ták krasny :D...
me by se libilo kdyby byl s Jenny :) -
Nie až počas natačania začali spolu chodiť *4* ale neviem prečo mne sa viac vo filme hodi Serena k Natovi ako k Dannovi *4*
-
-
-
-
Re: Re: kdo s kym
ne neni!!!! jeste lighton a a takovej jak hral toho co ho pak odvedli ti brachova natovi pritelkine !!! -
-
Re: Re: Re: kdo s kym
A ano jasne Leighton Meester a Sebastian Stan na nich som uplne zabudla *1* dik za pripomenutie *4* -
-
Re: Re: Re: Re: kdo s kym
ok !!! to je vpoho !!!!!!!!
-
-
-
-