-
Super nahradnik?
Skvelej film!...Dokazu se na nej divat kazdej den.. *3* -
Re: Božííínku
Je fakt boží *14* *14* A hraje 15.2. na nově -
Božííínku
Heyy..ten film je božíí a chtěla bych ho vidět znovu jenže ho nemůžu nikde sehnat chjooo *9* -
Perfekt
Hej já ten film úplně miluju..ae mají tam měnší chybičkuv průběhu filmu se docela viditelně ění vlasy Duka *15* je docela vtipný večer je má krátký a ráno zase delší *3* -
amandamiley
najlepsi film na svete sem nim uuuuuplne posedla *4* -
ooooo
bozeee toto je skvely film.....Tatum je tam uzastny,zjedla by som ho *14* *14* -
best
Nejlepší filmík na světě *14* -
Besssst
Toe upe super film!!! Taky se asi přestrojim za bratra xD *1* *1* *1*
No já se du zas koukat *14* ...Super fííííílmeček *3* *14* -
suppppppppper
Tak tenhle film je uplně božíííííí,supééééééé -
:D
Tak jako já tady ty romantický o ničem komedie moc nemusím, ale tenhle film je vážně boží...můžu se na něj koukat pořád dokola...fakt dokonalý *1* (akorát prohlášení, že je to podle Shakespearovy hry Večer tříkrálový je trochu odvážný *15* *13* *3* ) -
mazeccc
TYY jo ten film je fakt super . akorát je škoda že ten nepravej Sebastian není pravej *9* *9* *9* *3* -
:)
Ten film to je rpsotě mazec! *14* Super že tam hraje amanda bynes pač to je nej herečkaa!!! *14* Mno prostě boží film *15* kdybyste chtěli pokecat na icku na pištéééé 422-813-549 *3* *15* -
morda filmek
Hey lidi musím říct že tím filmem budu brzo posedlá *15* *15* *15* něco tak úúúúžasného sem už dlouho neviděla ten film je prostě skvělý a vřele všm doporučuju se na něj kouknout!!! *14* *1* *3* *1* *3* -
úpe best
Tenhle film je naprosto dokonalej *3* no jo hlavně DUK vážně takhle jsem se už dlouho nepobavila vážně the best Film *15* *15* *15* *15* *15* -
super
pište na diskuze škatulata hejbejtese *4* *4* *4* -
B-)
Hezký film. Myslela jsem, že bude horší a nudnější. *4* *3* -
Super Náhradník
Supeeeeeeeeeeeer moc moc moc supeeeeeeer a bazva filmík!!!! *14* *3* *1*