-
Mě se ten film líbí. Demi tam je docela hezká. Ale druhej film je asi lepší.
-
je to super a je to prča *16* *12* *1*
-
mas pravdu Jess
-
...
Ten film sem měla ráda. Bylo mi 15 když vyšel. Říkala jsem si páni, to je super a ten Joe Jonas je tak sladkej...blá blá blá. Z toho jsem vyrostla.Ten film jsem si pouštěla pořád a pořád, až se mi zhnusil. Dneska jsem ho viděl na TV Prima. Nic jinýho nedávali, neměla jsem co dělat, tak jsem se koukala. NEpochopím, jak můžou totálně zmrvit film. Dabing jiný než v kině, říali něco jiného a úplně nejvíc mě naštvalo to, že film sestříhali a zkrátili... To se fakt nedělá. -
?
Proberte se...je to jen dalsi americka pohadka o hloupejch lidech, ktery potkaj novy "kamarady", casem pod jejich vlivem padnou na drzku a pak se z toho vseho vyhrabou diky starym dobrym pratelum.... -
-
Těch 6 disliku... :D Nojo malý děti nedokáží snést upřímnou kritiku. Achjo.
-
-
DemS
DemSsss :****** Nádherný Film :** -
♥
Tk co už ste viděli Camp Rock 2? Já jo a je snad ještě lepší než 1! *14* *14* Jsou to prostěě ty BEST filmíky♥♥ *14* *14* *14* MIluju je wšecky :-* -
Časopis o Jonas Brothers
Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
http://www.egmont.cz/
V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM! -
camp rock
Nejlepší hudební film jaký jsem kdy viděla,perfektní obsazení,humor,písně a tanec nic nechybí.Už se nemužu dočkat 2.Jen tak dál.WE rock.WE rock.Camp rock *14* *14* *14* -
CampRock
Tenhle film miluju uz se těšim až dostanu DVD to se od telky hodně dlouho neodlepim *3*