-
supeeer film!! mooc me to bavilo..taky:mám nejradši filmy s hip hopem pac ho sama tančím..ae baví me filmy i s jiným tanečním! kráása *14*
-
sice....
zkoukla sem filmik musim sice rict ze zacatek me vubec neak nezaujal ale postupem filmu sem u toho jaksi vydržela až do konce. Možná by tam mohlo byt vic toho tance, mám ráda filmy s hip hopem a tancovanim at uz jakymkoliv ale tady toho bylo pomalo a to zaverecny tancovani tu nezajimavost aspon trochu vyvazilo musim rict ze film to byl sice peknej ale chybelo tomu trochu neco ........ mam pocit :-/ -
asi
asi je myslite tuhle pisnicku ne? Can't Take That Away From Me
a nebo tuhle:Kem - Fascination
a nebo tuto: Sean Biggs - Never Gonna Get It -
upe bozi
čawky miluju tyhle filmy kery se tykaj sportu a tance, sou t ty nejlepsi filmy vubec ♥ -
?
nevíte jak se jmenuje ta herečka co hraje tu blondynu co umi dobre tancovat ? *7* -
-
Re: ?
koukni se do "Hraji" menuje se Morgan v tom filmu
-
-
písnička
ahojky nevíte jak se jmenuje písnička která je na konci filmu? *7* -
-
Re: písnička
buď Jae Millz- I like that
a nebo myslis Bone Thugs 'N' Harmony - Take The Lead (Wanna Ride)
-
-
ahoj
čau lidi tenhle film je fakt super miluju všechny takovýhle filmy hudební a taneční. jako je high school musical, Let´s dance, ledové ostří, honey a jim podobné *14* -
-
Re: ahoj
já taky :D -
JJ tanecni a hudebni filmy jsou nej:):)):)a tenhle by opravdu supeee:):):) -
Jj tyhle filmy jsou uplne nej:):):):):):):)Miluju je!!!:):):)
-
-
senza
ahojte lidicky, to jsem vazne prvni ktara se sem dostala? kdyby tady nahodou nekdo zavital.... napiste mi jak si tenhle filmecek mozu stahnout! je naslapanej... vazne moc dobrej... ahoj *3* -
-
Re: senza
skus http://www.ulozto.cz/ napis tam nazev filmu a uz te to navede *3* -
tag to fakt nwm *7*...ae mam ho doma, tage kdybys po něm fakt toužila, tag bych ti ho mohla vysmahnout *16*...se dyžtag ozvy na mejl, nebo web- kmina.blog.cz -
Ahoj,tenhle filmík jsem sice taky viděla,ale měla jsem tu možnost dostat se k němu přes známýho...ale je fakt že je to pecky filmík!!! *15*
-