-
why so serious??
tenhle film nejde ani popsat je to the best film za celej rok 2008 a k tomu ještě vynikající herecké výkony CHRISTIANA BALEA *14* A HEATHA LEDGERA *14* NENÍ CO DODAT PROSTĚ HAFEC FILMEK -
nemozem posudit
nooo newem ci by sa mi ten film mal pacit lebo zevraj zomrel prave kvoli tomu filmu lebo stale mislel na jokera no ale sak ece som ho nevidela tak nemozem posudit *9* *7* -
Re: Bomba !
Ale bude!!! přece Imaginarium dr. Parnasse -
Re: bomba
tjn je to fakt bomba -
Nejlepší filmeček
Toto uplně nejvíc nejlepší film jakej znám (ještě s How I met your mother) ale tenhle film nejlepší videla sem ho 5x a už se těším až ho zhlédnu znova Heath to zahrál excelentne je neuveřitelný herec moc ho mám ráda *14* I love Heath I love joker I love dark knight 4 ever -
Mazéééc Filmík roku 2008
je to neuvěřitelný jak to Heath ledger uměl zahrát,fantazie,originální materiály na DVD sou taky supr ale prostě joker neměl chybu *9* *14* -
*joker*HA HA HA
dit vcera vecer sem ten film pridaval ja ....??? ale newidim tu ani jednu svoji tapetu vsechno pridal nekdo jiny ja nechci zadny zasluhy zato ze sem ho sem dal jen dalo mi to celkem praci ..nez sem to vsechno napsal...a filmecek super byl sem na nem v kine a prave sem se divyl jakto ze tu jeste neni tak se zacal psat ..atd ...heath ledger super vykon ten oskar sis zaslouzil ... -
Vynikající
Ti co říkají, že je to blbost se mýlí! Je to skvěle natočenej fiml a Joker je opravdu jedinečný. Na konci je taky že je věnován zesnulému Heathu Ledgerovi a ještě někomu..... -
Re: JOKER
tak to máš pravdu! v ajine je to mnohem lepší českej dabing posrali v AJ má pravej psychopatickej hlas xD xD JOKET THE BEST!!! -
Film
Film jsem dostala od mamči k wánocum protoze vedela ze Hetha zeru....Film je prosthě úúúúžasnej....Joker tam je jako fakt good role -
...
Joker lepší než Batman -
Very goddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddd
Tenhle fil je jeden z nejlepších co sem kdy viděla, až na to že v tom filmu mnoho lidi umřelo *9* ale co beztoho by to nebylo tak super. Jenom ten konec mi připadal nedokončeny, ale jinek very goodddddddddddddddddddddddddddddddd d *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
JOKER
Film prostě super!!! nema chybu jen škoda že umřel Heath Ledger jinak sem u filmu fandil vic Jokerovi než batmanovi. Jo a pokud se někdo rozhodne a podiva se na film tak jedině Anglicky ČEŠTINA je s dabingem a je to strašně SHIT!!!!! v Anglištině je to NEJ.....
*5* Why so SERIOUS?? *5*
*5* LET'S PUT A SMILE ON THAT FACE *5* -
prostě
Konečně jsem se rozhodla zkouknout Temnýho rytíře.. Je to naprosto skvělej film, Joker v podání Heatha Ledgera byl naprosto famooozní.. Přála bych si, aby za tuto roli dostal Heath Oskara. Alespon nějaký to ocenění:-) *14* Prostě nejlepší film.. -
Filmík
Ahojky newite jestli jde tenhle film stahnout na netu v 3gp?? -
film
ja si ten film chu ted pucit od kamosky ale nvm jestli me to bude bavit,je dobrej?Jako vsude ctu ze jo ale chcu nazor nejakyho "normalniho cloveka",diky -
Best
To je jeden z nejdokonalejších filmů, která kdy vznikly.Nemám slov *14* -
Joker
Tento film je boží !! Jen je škoda,že Heath zemřel *9* Nejvíc co se mi líbilo byl JOKER *3* *5* -
Re: Re: Re: Heath
Jo... to dal... bez něj by ten film nebyl co je... hrál úžasně.. :'( -
Bomba !
Heath Ledger v tomhle filmu hraje bezvadnou roli.Škoda,že už nikde hrát nebude... *9*
Tenhle film mě moc ohromil a stojí za to se na něj podívat znova.