-
film
ja si ten film chu ted pucit od kamosky ale nvm jestli me to bude bavit,je dobrej?Jako vsude ctu ze jo ale chcu nazor nejakyho "normalniho cloveka",diky -
Film
Film jsem dostala od mamči k wánocum protoze vedela ze Hetha zeru....Film je prosthě úúúúžasnej....Joker tam je jako fakt good role -
JOKER!!!
Souhlasím s těma, co říkají že českej dabing je úplně podělanej. Protože nahradit slavnou hlášku "Why so serious?" debilním "Proč se nesměješ?" je fakt shit. Nejlepší je originál s titulkama. Jinak ten film byl absolutně úžasnej! Ta hudba, ta kamera, ty herci no prostě něco neuvěřitelného!!! Jo a HEATH BYL NAPROSTO DOKONALEJ!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: JOKER!!!
...tak já sem ráda,že to je namluwený česky,protože mě nebawí číst ty titulky...a kdybych je musela číst,tak bych se nestíhala díwat na Heatha... *9* *14* ...na ten jeho nádhernej úsměw a na ty jeho neodolatelný očka... *9* *14* ...ale je prawda,že tu hlášku oprawdu nenahradili... *13* *13* ...wůbec nééé!!!... *13* *13* ...Heatha nikdo nenahradí...a líp jak on už to prostě nikdo nedokáže... *9* *14* -
-
Re: Re: JOKER!!!
Opět někdo kdo si přivlastnil blbý zvyk psát místo v dvojitý w. To už jste fakt spadli z jahody nebo co? *9*
-
-
-
škoda
škoda že už si nikde nezahraje.... *9* -
Joker
Ještě, že nezabili Oldmana, já se tak leknul!! -
Joker
Tento film je boží !! Jen je škoda,že Heath zemřel *9* Nejvíc co se mi líbilo byl JOKER *3* *5* -
Best
To je jeden z nejdokonalejších filmů, která kdy vznikly.Nemám slov *14* -
prostě
Konečně jsem se rozhodla zkouknout Temnýho rytíře.. Je to naprosto skvělej film, Joker v podání Heatha Ledgera byl naprosto famooozní.. Přála bych si, aby za tuto roli dostal Heath Oskara. Alespon nějaký to ocenění:-) *14* Prostě nejlepší film.. -
joker
tenhle film mam nejradci a je pravda ze joker hodne slapal na paty hlavnimu hrdinovy*batmanovi* *1* tenhle film sem videl uz 7 a nikdy me jeste neomrzel ...a co se tyce ceskej a anglickej hlas ..tak dam jednoznacne *aj* a cesky titulky ponevac ten smich a rec je proste originalni *3* *why so serious* ...*why so serious* ? * got film *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
joker
fakt skvělej film!!!Ale je fakt pravda ře český dabing je moc moc špatný!!!!!Heathův hlas je ten nej a né nějakej českéj jemnej hlásek,který se k pošuku Jokerovi vůbec nehodí!!!!!!!!!kdesi jsem četlá že Heath tam neni že je jen Joker ale já ho tam vidím skoro v každé scéně. Joker forever *14* *14* *15* *1*