-
Film
Film jsem dostala od mamči k wánocum protoze vedela ze Hetha zeru....Film je prosthě úúúúžasnej....Joker tam je jako fakt good role -
...
Joker lepší než Batman -
Very goddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddd
Tenhle fil je jeden z nejlepších co sem kdy viděla, až na to že v tom filmu mnoho lidi umřelo *9* ale co beztoho by to nebylo tak super. Jenom ten konec mi připadal nedokončeny, ale jinek very goodddddddddddddddddddddddddddddddd d *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
JOKER
Film prostě super!!! nema chybu jen škoda že umřel Heath Ledger jinak sem u filmu fandil vic Jokerovi než batmanovi. Jo a pokud se někdo rozhodne a podiva se na film tak jedině Anglicky ČEŠTINA je s dabingem a je to strašně SHIT!!!!! v Anglištině je to NEJ.....
*5* Why so SERIOUS?? *5*
*5* LET'S PUT A SMILE ON THAT FACE *5* -
-
Re: JOKER
tak to máš pravdu! v ajine je to mnohem lepší českej dabing posrali v AJ má pravej psychopatickej hlas xD xD JOKET THE BEST!!!
-
-
prostě
Konečně jsem se rozhodla zkouknout Temnýho rytíře.. Je to naprosto skvělej film, Joker v podání Heatha Ledgera byl naprosto famooozní.. Přála bych si, aby za tuto roli dostal Heath Oskara. Alespon nějaký to ocenění:-) *14* Prostě nejlepší film.. -
Filmík
Ahojky newite jestli jde tenhle film stahnout na netu v 3gp?? -
film
ja si ten film chu ted pucit od kamosky ale nvm jestli me to bude bavit,je dobrej?Jako vsude ctu ze jo ale chcu nazor nejakyho "normalniho cloveka",diky -
Best
To je jeden z nejdokonalejších filmů, která kdy vznikly.Nemám slov *14* -
Joker
Tento film je boží !! Jen je škoda,že Heath zemřel *9* Nejvíc co se mi líbilo byl JOKER *3* *5* -
Bomba !
Heath Ledger v tomhle filmu hraje bezvadnou roli.Škoda,že už nikde hrát nebude... *9*
Tenhle film mě moc ohromil a stojí za to se na něj podívat znova. -
-
Re: Bomba !
Ale bude!!! přece Imaginarium dr. Parnasse
-