-
ahojky
Ahojky..nevíte kolik je už natočených filmů?Viděla jsem jen 1 a nevím jestli jsou další.. pOradte prosim!!! *4* jo a kokněte se na můj blog- http://coolanncool.blog.cz/ -
No Mess je namyšlená nanynka, nejraději v tom filmu mám Claire, ale jinak se mi nejvíc líbí smaozřejmě Samantha Boscarino,jo a massiekur, když si na to s holkama hrajete, moc kámošek mít nebudete:( *1*
-
ja mam desne rada tu mass,je proste uzasna...s holkama se je snazime napodobit a mame i svoji partu...je to bezva filmik *14*
-
Film jsem neviděla,ale stahuju si ho.Jenom jsem četla knížku. *15*
-
!
héy tak tohle je úplně nejlepší film, co jsem kdy viděla! :D upa božííí! doufám, že budou natáčet i další díly.. -
-
Re: !
jn...uupe uuuzasnej film...tky doufam ze budou další...uz se moocinky mooc tesiim
-
-
nnj
je to fakt dobrej film *4* -
-
Re: nnj
mios dovolenos el toaletos xD *14*
-
-
I love!!!!
*14* *14* Zbožňuju je!!!! -
nevíte kde?
ahojky nevíte kde stáhnout kvalitní film? Chci ho vidět ale ve videopůjčovně ho nemaj! -
-
Re: nevíte kde?
Na stránce isohunt.com (do vyhledávače zadáš Clique 2008 a pak si k tomu zvlášt stáhneš titulky). *4* -
Re: nevíte kde?
to nevim,ae napis mi na mail svuj mail a poslu ti ten film prej mail...ju?? *3*
-
-
The Clique
Mam blog zamereny hlavne na The Clique, Lisi Harrison a taky Alphas - Alphas je nová série knížek od Lisi Harrison, první díl výjde v Americe 25.8.2009 ... více na mém blog www.fabulousgirl.blog.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
2.díl
dozvedela jsem se ze bude i druhy díl ,pak vam napisu kdy *14*