Přejít na výpis diskuzí

Hostitel

FILM 7.3.2013 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale tan film byl nářez,moc se mi líbil,kdo souhlasí ať mi to laikne.
    • Hostitel je skvělý film,ale od Stephenie Meyerové se snad nedá čekat nic jiného *4*.Stejně jako knížky Twilight,které jsou boží tak i knížka hostitel je podle mě úžasná. Ale já jsem fanatička Twilight sagy takže Hostitel je umě až na 2 místě *1*.
  • super film no viac by ma potešilo keby Max Irons hral vo viacerých filmoch *14*
  • Nejlepší film na celým světě. Uzasni herci a skvělý efekty. Opravdu nejlepší film.
  • Je to super film, ale twilight saga je lepší *7* *7* *7*
  • bellathor1996
    když jsem poprvý viděla film hostitel což bylo doma tak jsem skoro ůžasem vylítla Saoirse Ronan, Jake Abel a Max Irons tam hrajou nojlííííííííííppppppp *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* ten film je asi nejjjjlepší na světě (prozatím *4* )
    Přesně včera jsem přečetla knížku všem jí doporučuju je to úplně jiný než ve filmu je tam toho víc *1* *1* *1* *1* *1* .
    A ještě něco je to o 100% lepší něž Twilight saga i když se mi líbila *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Neví někdo kdo hraje Wandu ? :))(po Saoirse)
    • Jasně,proč?
    • HermionkaSweet
      Hraje ji Emily Browning :-)
  • Dobrej film, hezky natočenej...
  • nadherny film ten konec me uplne rozberecel *14*
  • Film je dobrý... Protože mi připadá že je nedodělaný a je tam hrozně moc chyb, kterých jsem si všimla už v kině.Což je škoda protože kniha je úžasná a radši bych jí dala aspoň na 2 části..
    Ale díky Soirse je úžasný ! :))
    I love her! *4*
  • Film je dobrý... Protože mi připadá že je nedodělaný(To dopadá tak když si knížku přečtete jako první) a je tam hrozně moc chyb, kterých jsem si všimla už v kině.Což je škoda protože kniha je úžasná a radši bych jí dala aspoň na 2 části..
    Je to opak stmívání a tím je to dokonalé.
    Ale díky Soirse je úžasný ! :))
    I love her!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit