Přejít na výpis diskuzí

Tobruk

FILM 21.8.2008 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavosti:
    Herec Radim Fiala prohlásil, že toto natáčení bylo jedno z nejkrásnějších, které kdy zažil, i když bylo fyzicky i psychicky náročné.

    Natáčelo se měsíc a půl na poušti, někdy i při 65 stupních Celsia.

    Herci strávili před natáčením 12 dní pod neuvěřitelnou psychickou i fyzickou zátěží ve výcvikovém kempu ve Vyškově.

    Všichni herci prošli před natáčením taktéž kompletním lékařským screeningem, aby se zjistil jejich pravý zdravotní stav. Natáčení bylo tak náročné, že bylo potřeba, aby byli všichni v co nejlepším zdravotním stavu.
  • Je to o lidech.

    I válka je jen o lidech ,jen blbec a superman nemají strach a nádhenými lidmi byli i ti "dobrovolníci" od Tobruku.
    P.S.Jen jedna připomínka: gen.Klapálek žiotně nesnášel drill a bezduchou buzeraci.Proč tedy v přípravě herců to zbytečné repování při výcviku.To neznaly ani tehdejší Brit. předpisy.
    Slávek 1.
  • nevym

    musim rict ze tohle neni ani tak valecnej film je to spis fil o tom co prozivali kdysy cesti bojovnici v tobruku BUDIZ JE JIM ZEME LEHKA *9*
  • mort13

    PROPADÁK

    OCH MŮJ BOŽE!!! My češi snad nikdy nenatočíme pořádný film tento totální propadák zbytečně vyhozené peníze za tento film.
    • Re: PROPADÁK

      Proč myslíš? Protože tam nebyli stovky tanků a taků, a tisíce vojáků v obrovské strhující bytvě, kde to všechno vybuchuje a kolem lítaj hromady těl? To ses měl podívat na Pearl Harbor nebo tak něco. To jen tak uvažuju proč by se ti ten film nelíbyl, protože podle mě nemá chybu. Asi nejlěpší válečenej film o sem kdy viděl, byl ruskej film Kukačka. Hrajou tam tři lidi, jedna puška, jedno armádní auto a byl tam asi 30vteřiovej průlet letadla. Nemislím to zle, jen je to můj názor.
  • sharkamellita

    ..

    docela dobrej film,60%

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit