Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já sem tak natěšená na ten 10. díl *14* V nějakym z dílů má Elena zemřít a stát se z ní upírka *8*
  • Děkuji :) Se zas nemůžu dočkat:)
  • 7. ledna to je u nás.. každý seriál v Americe mají přestávku měsiční nebo dvouměsiční..
  • veverka14
    10 dil 3 rady bude v pulce ledna tak nejak *4*
  • Ahojky, nevíte proč už na uloz.to není 10. díl třetí řady ? Ono to ještě není natočený? Díky za odpověď:)
  • veverka14
    to nwm a v jakem dile ma umrit?
  • cauky lidi myslite ze Stefan fakty umře? *8*
  • seriál vůbec není podle knížek, je jimi jen inspirovaný...... tak třeba Elelna ma mladší sestru, je blondýna, caroline je její největší nepřítel, ale její nej kamošky jsou meredith a bonie, stefan se nevrací do rodného města, ale odstěhoval se tam náhodou do malého penzionku atd....... ale pokud mlžu doporučit, kup si stefanovy deníky...... je to o stefanově proměně a životě atd a je to podle seriálu
  • Všichni tu holdujete nad Klausem..Elenou Damonem a Frenklynstephanem...Ale nejlepší postava, muž svého slova, ušlechtilí a čestný se snahou zachránit rodinu..byl Elijah..Elajža...Doufám že ho znovu v lednu uvidím..A pomuže zabít definitivně Klause..:)
  • rapidash
    Lexi byla bomba krásná upírka, nevím proč ale myslím si že ji tam ještě zahlédnem *4*
  • Rebecu hraje Claire Holt ! *3* jinak hraje i mořskou pannu v H2O! *1*
    mě by zajímalo kdo hraje Lexi *4*
  • Hraje ji Claire Holt *3*
  • 3x8 fakt pecka dil..lexi je nejvic skoda ze uz je mrtva, *13*
  • Kdo hraje Rebecu? *14*
  • Ahoj všichni moc se omlouvám za reklamu ale máme s kámoškou blog o TVD a třeba by vás to bavilo tak se prosím koukněte ještě jednou se omlouvám a kdyžtak se na vás těšíme :)http://rpg-mysticfalls.blog.cz/1110/prihlaska
  • Zuzzanka.k
    Dobrý postřeh *3*, chválím.
  • marci132
    Já právě že chci aby se vrátil do starých kolejí *1* a byl s Elenou *4* teďka myslim že v 7 se zase vrátí *3*
  • .snoopy.
    Já doufám, že se do starých kolejí nevrátí, páč je skvělej když je zlej a doufám, že už Elena konečně začne chodit s Damonem. A je škoda, že odešel Klaus, ten tam byl nejlepší
  • marci132
    Tak jsem se podívala na 6 a to co udělali se Stefanem mě trochu s*** :D prostě já chci aby byl zase ten nuďas :D a doufám že až se tam v 7 objeví Lexie tak mu zase pomůže se vrátit do starých kolejí :))
  • tea301
    Mám malou otázku... v druhé sérii přepsali Damonův a Stefanův dům na Elenu... tím pádem tam upíři nesmí pokud jim to Elena nedovolí... a ted ve třetí sérii, jsi tam Rebecca a Katherine nakráčely jakoby nic...??? Kde je chyba? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit