-
Dokonalý film!.....hraje tam Dakota Fanning...tu mám obvzlášť ráda protože hraje v Twilight sáze!.. *5*
-
Tom
Tom Cruise se mi nikdy nějak extra nelíbil, ale tady mu to fakt sluší *3* film se mi také líbil -
Mám ráda sci-fi
Film Válka světů se mi líbil,né proto,že tam hraje T.Cruis(toho zrovna dvakrát nemusím)ale prostě proto,že mám ráda sci-fi,není to sice žádná špička ledovce,ale má něco do sebe. -
newim
jasně, co na tom bylo úžasný? Sc.Fiction... Podprůměrné, trapné, bez děje, pořád se něco očekává až je najednou konec filmu - UJETE *9* -
!ß!ß!ß
Film boží...!!!!!!!!prostě všechno nejlepší!!! *14* -
blbost
tento film je prumernej beckovej akcni film.nic jinyho.skoda casu.je to jednoduchy,kdyby v tom nehral t.cruise tak by na to nikdo nesel ani do kina. -
Knížka
Výbornej film, ale četli jste někdo předlohu? Ta je naprosto perfektní, vezměte si, že tahle knížka poprvé vyšla roku 1898, ten člověk byl prostě génius!!! -
V.S. SUPER!
Tenhle film je unikát,při některých scénách mě až mrazí...Co kdyby...? Viděla jsem a mám na dvd muzikál Válka Světů od Jeffa Waynea,pojetí a výprava je úžasná! Obaě dvě pojetí jsou skvělé!!!! *14* *4* -
válka světů
Tento film se mi hrozně líbí. Hraje v něm moje nejoblíbenější herečka. film je výborně natočený. *4* -
JO dobrý
Skvělý film, hodně se mi líbil. Podle mne jeden z nejlepších filmu Hollywoodu. Hraje tam i moje nejoblíbenejší herečka Dakota Fanning. Moje hodnocení 100% *4* -
boží
dost výborné a pište sem moc děkuji *9*