-
Chci pokracovani...
-
https://www.youtube.com/watch?v=0Wgr1Hq67Fc
-
Chtěla jsem se zeptat , četla jsem všechny díly VA .. a viděla jsem film ale nikde se nemůžu dočíst zda bude či nebude pokračování . Předem děkuji za odpověď
-
ahoj, můžu se zeptat kde si se koukala na ten film?:) nikde ho nemůžu najít:(
-
Celkově se mi film moc líbil, všichni herci se svých rolí zhostili na výbornou. Sice jsem si to představovala trošku jinak, ale film nezklamal. Je pravda, že mohl být propracovanější, ale smířila jsem se s tím. Nejvíce se mi líbili scény s Rose a Dimitrijem, a pak taky závěřečný boj, nebyl špatný.
-
Byla na tom v kině :) a když sem se na to chtěla podívat zase tak zatím to nikde není... *13* *3*
-
Ahoj chci se zeptat. Ty jsi byla na tom v kině? A nebo jsi to někde stáhla a podívala ses na to?? Jestli ano dej mi prosím odkaz. Já se chci na to podívat. Moc VA miluju :3
-
Knihy VA jsem teť právě dočetla a tato knížní série se mi moc líbila,proto když jsem zjistila, že se bude natáčet film, byla jsem hrozně nadšená.Film se mi líbil, byl zajímavý a vtipný. Hodně jsem se tam nasmála, obzvláště při scénách Rose a Dimitrije :) Když už jsem ho zmínila... Moc jsem z herce obsazeného do role Dimitrije nebyla nadšená. Je pravda, že po chvilce jsem si na něj zvykla a dalo se na něj dívat..Byl to Opravdu silný zážitek! Bylo to sice moc rychlé, některé scény by si určitě zasloužily být delší a propracovanější, ale ve finále jsem byla maximálně spokojena. Primárně bych vyzdvihla herecký výkon Zoey Deutch, přesně takhle jsem si Rose, když jsem četla knihu představovala. Když jsem zjistila, kdo si zahraje Dimitrije, byla jsem k Danilovi kapičku skeptická, ale velice rychle mě to přešlo a oblíbila si ho a musím uznat, že role Dimitrije se zhostil na výbornou! A představitelka Lissy Lucy Fry byla taky úžasná..přejí si pokračování, protože tyto knihy jsou skvělé a zaslouží si zfilmovat.
A PROSÍM,POKUD CHCETE POKRAČOVAT VYMĚŇTE REŽISÉRA A SCÉNARISTU. *3*