Přejít na výpis diskuzí

Velkolepé století

FILM 16.12.2012 
54 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Raději sledovat "Velkolepé Století" než už dnešní americké filmy a seriály . Nepotřebuji už zapnout TV a nevidět nic jiného než lacinou americkou kulturu zábavy z všeho nemyslného násilí, které je pro američany evidentně už lidsky příjemné, v těžce idiotských už jen v komerčně lacině a v tupě v nesmyslně konzumně prohnilích amerických filmech a seriálech, američanum vždy šlo jen o jedno - o peníze a zábavu, tak doufám že se všichni američani v té slavné konzumní a v konzumně v kapitalisticky krajně prohnilé Americe všichni navzájem už konečně v reálu už postřílejí. Těžce nenávidím Ameriku a američany! Pohrdám těžce a rád její kulturou zábavy a konzumu a nelidského už zrudného kapitalismu ve všem a nade vše v hodnotách američanu a dnešní Ameriky, naštěstí jsme stále ještě kulturně doma v Evropě a žijeme domovskou Evropou a to je právě dobře..

• MartinDyntar

Hurrém je neskutečně krásná, chytrá a panovačná. Sulejman je pohledný, je také chytrý i spravedliví. Toto jsou už jen výjimečně prozměnu slova mé přítelkyně Marie, která mě v tomto komentáři právě k "Velkolepému Století" tu prozměnu ted tolik vyjímečně podpořila.. protože i já mám "Velkolepé Století" také už divácky rád.

• MartinDyntar

upřímně sám se na to raději už více nedívám, to bych běžel myslím za chvíli a každou chvíli do lékarny s Marií pro clavin, jenže já jsem snad doufám štastně i neštastně ji melancholicky notoricky oddaný že si nemužu už bohužel pomoci a ne tohle skutečně už není žádná naše psychologicky sexuální poradna pro melancholiky v před manželské krizi to jsme tady všichni pak asi špatně nebo ne?... Jsem hrdý že jsem sám vysoce už vždy loajální a štastně i neštastně natolik zklamaně věrný. Všem stále opakovaně notoricky už tolik připomínám že už nejsem žádný jejich už vysněný sultán Suliman a není to bohužel už nic platný nemyslíte?, jsem asi na FB magnetem jak na nechápavce a hlupáky tak na samé naježené plaché a chytré lstivé lišky, proto to je také na místě to psát právě naposledy sem k "Velkolepému Století" nemyslíte? Ne to bude omyl, týká se to Velkolepého Století, Marie mě totiž nutí se s ní na to dívat i bez kondomu a bez Clavinu a to je pak skutečně už největším diváckým utrpením..

• MartinDyntar

Také se na to občas rád dívám, a bez nejmenované pěkné už nezadané milé, hodné a laskavé přátelské slušné a bez rozumně naježené lišky bych to nikdy divácky asi nedal, potřebuji do toho divácky ještě hodně zasvětit liškama, je to také o liškách, o intrikách, o moci, o manipulaci, o dějinách, je to také o Turecku...je to moc krásný film. Je tam skvělá kamera a skvělí herci, kteří umí skutečně herecky hrát, a ví co hrají. Mám rád kvalitní záběry kamerou a znamenité záběry hercu vždy zblízka, a to tam pro mě divácky je..

• veru
    *14* *14*
  • Myslíte si, že u nás to bylo a je jiné? Myslíte si, že naši panovníci se chovali jinak? Viděl jste třeba Angeliku? To by jste se nesměl dívat na žádné historické filmy a dokumenty.
  • Je to jeden z nejlepších seriálů který jsem viděla a po návštěvě Istanbulu a přečtení historie z období sultána Sulejmana vidím že seriál zobrazuje i skutečné dění v tomto období.Obdivuji i výkony tureckých herců.
  • Dobrý den,kolik dílů má 4.série Velkolepého století?děkuji..
  • :-) Jak můžete Kaře něco vyčítat, ty pokrytecké komentáře jsou vážně vtipné. Pokud Vás nezajímalo, jak seriál bude pokračovat, neměli jste koukat na tuto diskuzi. Hold zvědavost opět zvítězila nad prožitkem ze seriálu. to je však vaše hloupost, nikoliv Kary. A ten váš kec je také dobrý " Snažila jsem se to nečíst, ale něco jsem bohužel stačila zahlédnout.". Vsadím se, že jste zhltla celý text od začátku do konce, protože jste neuměla ovládnout Vaši zvědavost. Vaše hloupost a Vaše škoda, nikoliv Kary.
  • někde jsem četla, že kolem 90. stejně jsem to nevydržela a na youtoub shlédla díl, kdy umírá Hurrem i závěrečný díl, kdy umírá Sulejman. Je to sice v původním znění bez titulků, ale nevadilo mi to.
    Když jsem seriál náhodou shlédla na Barrandově, říkala jsem si, co je to za blbost, kdo na to může koukat. No a za pár týdnů jsem byla "lapena" a dívala se taky. Když to pak na Barrandově dávali znova od 1. dílu, byla jsem ráda, že jsem to mohla vidět od začátku.
  • prosím kolik má dílu 4série děkuji
  • Velkolepe století je vekmy krasný romantický serial nejvíc sem si tam oblibila hirem sultan a prince mustafu kdybytam nehraly tito postavy ten serial by nestal zanic jeto nejkrasnejší serial jakej semm viděla jje velmy krasny
  • kolik dílů má 4. série
  • Selim - Engin Oztürk
    Bayezid - Aras Bulut Iynemli
  • Tento seriál jsem si natolik oblíbil až jsem se ho rozhodl propagovat na YouTube Prosím podpořte mě https://m.youtube.com/channel/UCbRmiLpuwq30HsceSLxeXgA
  • Velkolepé století se pomalu začína opakovat i tady tom století až jde z toho strach.Jinak serial se mi líbí.
  • Nevíte jak se jmenuje princ Selim a princ Beyzid v realitě?? Křestní a příjmení :)
  • co na to říct?..někdo rád holky někdo vdolky a někdo seriály :) janina brno jo a někdo Fšechno
  • my se nato dívali pokaždi dyš to davali a těšim se na pokračovani ději
  • kdy dava pokračováni velkolepe stoleti vy pišete že to bude dávat 31.1.2015 na barandově 19:00hodin a jakej díl to bude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit