Přejít na výpis diskuzí

Vévodkyně

FILM 12.10.2008 
18 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

WOW

Naprosto dokonalej a strhující film.. *14*
    • senford

Re: WOW

Jo to souhlasím je skvělí!!!!!!!
  • hm..

Podle toho,co tu píšete je to asi opravdu dobrý film,určo ho někdy shlédnu.. *14*
  • millagros115

byla tam trošku zidealizovaná

Georgiena tam yla teda doost zidealizovaná...ale tragika příběhu zůstává i přesto... *9* nnaprosto otřesný okamžiky, kdy ženský seberou narozený dítě... *16* bylo mi úplně špatně..každopádně... 10/10 *3*
  • elio

supeerrr

Tenhle film je upe nejvíc super a knížka je ještě lepší...Teda až na ten smutnej a špatnej život to byl superrr film *3* *3*
  • petinka

Skvělé

Super film, moc se mi líbil *3*
  • kirushka97
    *14* *14* *14* *14*
  • Hodne dobrej film!!!
    Nemohla bych zit v té dobe.. a taky se mmi z toho az udelalo blbe! Ralpha Finese( voldemort *1* ) sem mela chut ho z toho vyskrtnout, aby mohla zit gee s tim koho milovala a tajne sem doufala ze se vevoda treba nedozije konce filmu a vsechno bude ok, ale nestalo se tak..
    Smutny!
  • Jeden z mála filmů, který si klidně pustím znovu a znovu i s titulkama. Jen jedna věc se mi na něm nelíbí. Ve filmu je vévoda z Devonshiru zobrazen jako o dost starší muž, který si vezme mladou ženu, ale ve skutečnosti od sebe byli pouze 9 let.
  • Jo a mimochodem taky je nesmysl na začátku filmu. Giorgiana tam vsází na Graye při závodu, ale jelikož se Giorgiana vdávala v 17 letech, a jelikož je Gray o 7 let mladší, muselo by mu při závodu být 10 let *1*
  • hurvinkovamortis15

😍😇

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit