-
jediná trapka seš tady ty.Když se na Violetta nekoukáš jak víš co se tam děje.Vipadá to že seš její fanynka.
-
na ulož to je 27 dílu
-
Bože niektoré veci tam možno trápne sú ale ja si myslím, že sa viac hodí k Leónovi.. každý má možno iný názor ale v 2 sérii bude ak tak s Leónom lebo Tomas odíde preč :)
-
Ta Violetta je taková pi*a až to není možný. Malá trapka, která neví co chce a nenechá si nic vysvětlit.
"Miluju Thomase." pak Ludmila pošle z Thomasovýho mobilu zprávu Violettě, že je konec. Trapka tomu uvěří a když jí Thomas chce vysvětit, že on jí nic neposílal, že na ní čekal na tom rande, tak ona jak pi*a řekne, že mu nevěří a pak na to mu řekne, že chodí s Leonem. Kr*va fakt. Úplně trapná.
Ten kdo ten seriál napsal, musí bejt desetiletý dítě a ti co se na to dívaj taky..STUPIDNÍ SERIÁL VŠECH DOB. RADČI SE DÍVAT NA SITCOMY, JAK NA TUHLE STUPIDNÍ TRAPÁRNU PRO MALÝ DĚTI.
btw. Já utekla, protože se bojím první pusy...Aby se nepodělala, trapka! -
všechny dosud odvysílané díly u nás jsou na uloz.to ;)
-
Taky bych to potrebovala veedet ;))))))
-
Ahoj nevíte jestli je nějaká stránka kde jsou ty díly všechny ?? klidně i s českýma nebo anglickýma titulkama dík :) PS : Je to božíserial na Disney asi nejlepší
-
Jaj takova blbost, -_- :D furt opakujou to stejný,v každým díle .. Nuda :D ale tak na pobavení, dobrý no =D
-
úplně špatně anonym....angie sice bde s pablem ale violetta s leonem, francesca s marcem, maxi s naty camila s nějakým černochem a chermán s nějakou jinou učitelkou msto angie
*4* -
úplně špatně....angie sice bde s pablem ale violetta s leonem, francesca s marcem, maxi s naty camila s nějakým černochem a chermán s nějakou jinou učitelkou msto angie
*4* -
Ja miluju Violettu. Jsem její největší fanynka. Znám uplně všechny a uplne všechno. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
hele nevite v jakym dile se Violetta a Leon polibej???? prosim napiste....a nevite co se stane zajimaviho v dilech 31,32,33,34 a 35??? pls napiste je to dulezity *13* *13* *13* *13* *13*
-
Bude pokračovanie Violetty a inak Leon je tam zlý ze by si bola asi škodoradostná lebo Thomas (Pablo Espinosa) je tam dobrý !!!"!!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* :D -
seš dobrá *16*
-
Dáte tam i Leona tim myslíš je ho pravé jméno? Asi jo tak je to Jorge Blanco.
-
Proč se ti nelíbý pro mě je kouzelnej? Mě se zas vůbec nelíbý Tomás ale mě se Leon líbý i povahově.
-
Violetta je jeden z mých oblíbených filmů. Ale z Violetty jsem si docela oblíbyla Leona. A je podle mě dobře že nakonec skunčí Violetta s Leonem spolu jako pár to jsem byla štastná protože Violetta a Leon k sobě patří. I když Leon se chtěl na začátko jenom pomstít Tomásovi tak že bude chodit z Violettou je má Leon dobré srdce ale i když to neplánoval tak se do Violetty opravdu zamiluje a Violetta bude na konec s Leonem. Ale jinak je Violetta super film a jsem ráda že je Violetta s Leonem on je ten pravý.
-
Je mu 200
-
21 let ;)
-
naopak mě se Leon vůbec nelíbí *9* *13*