Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemam slov *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Cami , Vio , Fran ste naj moc sa mi páči váša pesnička codigo amistad!!
  • CAMI,po nej vio,potom fran!!!
  • Mám najradšej camilu mám rada pesničky veo veo,si es por amor a friends till the end milujem violettu!!! Mám moc rada leonettu fuj diegoletta I LOVE VIOLETTA *vanes*
  • Hej asi tak takova kravína to víš Tauriel 216 na to se divák jen bárbí a p*č*
  • Ja by som dala miesto diletta diegoletta lebo sa to dá spojit a dava to zmysel a diletta nedava ziadny zmysel
  • Vo Violette je kazdy dobri aj ty ktori ribia pozadie
  • Nezačala ešte 3 tyždne ide 2.seria :D
  • Neviete náhodou či už začala Violetta 3???
  • Violetta,Naty,Camila...
  • Nejlepší seriál ever *1* moc ráda Violettu sleduji,miluju její písničky i děj seriálu,ale je móc škoda,že Violetta Live 2015 International Tour nebude i u nás *9* *13* je to fakt vééliká škoda *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* ale snad se mi poštěstí,a pojedu do Vídně *1*
  • jo leonetta je nej i s fedemilou
    *3*
  • Violetta,Ludmila,Fede a León
  • Podľa mňa je najlepšia Leonetta a po nich je Fedemila a mám ich moc rada <3 <3
  • Nejhezci z violetty 2?
  • Kdo je podle vas nejhezci holka z violetty????
  • Petra ešte raz a po Slovensky či po slovensky po česky ok
  • violetto jsem tvoje faninka velka a mama temoc rada a tvoje kamarady taky ale tebe aleona nejradsi dalabych vsecko abycgh temohla videt tebe itvoje kamarabi ale tebe a leona nejvic nikdo natebenema rosim temoc odepis natenhle komentar mamterada kristyna
    *3*
    *14* *8* *15* *1* *2* *6*
  • mama te rda vioetto a leone :D :D
  • ona sa volá Violetta Castilo a nie Violetta Benassi, neviem kto tam to napísal, ale je to zle a nejde to zmeniť *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší