-
Zdá se to jenom mně, nebo je Violetta famyšlený fiflena, která si o sobě moc myslí? .. neumí si vybrat zda-li se ji líbí Ten či onen kluk, pak si myslí jaká není hvězda ve zpěvu a přitom každý e studiu umí zpívat líp jak ona!!
-
-
Já mám sice seriál Violetta ráda, ale přijde mi že je kapánrk namyšlená
-
mas naprostou pravdu ona si mysli jaka je superstar a to teda neni.ona je hrozne namyslena.Nevi co chce.chodila s tomasem a chtela leona ted je s leonem a chce tomase
-
-
Ale ona naozaj taka neni !!! Ona to len hra!!!
-
-
jo ale chápeš že ona to ma ve scénáří chapej holka priste premyslej!!! *10*
-
-
Neví někdo kdy se tam objeví zase Federico ?
-
-
Federico se do pořadu vrátí již v pondělí 16.2.2015 *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Ja by som dala miesto diletta diegoletta lebo sa to dá spojit a dava to zmysel a diletta nedava ziadny zmysel
-
ha to koukáte co jsem na mojí stránce *3* *5* *1* *7* *14* *4* *2* *15*
-
ahoj ja vim mam divne jmeno ale moc mam rada vio,leona,ludmi *14*
-
siento que hoy ya estoy lista digo me distinta quiero la protagonista no hay nada que temer con el amor todo sucede si uno duda,retrocede la actitud,todo lo puede y me hacir sientir bien para vivir para sonar para sentir para gritar que puedo para poder mirarte y decirte que te quiero para vivir para sonar para para sentir para decir que quiero para poder lo ya llama que enciende mi fuego je to jenom jedna část
příště napíšu jinou
ale jestli chcete tak
si tuto skvělou písničku
pustte na youtube.com -
Prý:líbání je můj život
-
-
jo a mas s tim nakky problem
-
-
Ježiši ne, jen mi to přišlo vtipý.Tak se z toho NEPO*ER!!!!!!!
-
-
Klidně se poseru to neni tvůj probém ty tady všem píšeš nake komenty ktere nikoho nezajimaji
-
Jo a ještě se nauč psát.Když už!
-
-
-
-
leon je pekny *14*
-
Podľa mňa je najlepšia Leonetta a po nich je Fedemila a mám ich moc rada <3 <3
-
Belieberrr spletla ses nežeklas to dobže protože violetta je nejlepší film a serial a komedie a taky romantický film