-
violetta je naj serial a naj pesnicka codico amistad a voy por ti *1*
-
no vzdyt je to jedno violetta je asi fain nebo kravina natom nezalezi každý ma svůj názor a mi bychom ho měli respektovat at se nam libi nebo ne tim chci rict za všechny kyzdy ma svůj názor a jestli se s nekym nebavíš protože nesnasi violettu tak si hroznej muze (ten dotycny) byt bezva a to je supr a tak prosim všichni spolu vycházejte *4*
-
-
pre bych mneli
-
-
Ochutnavka nechcem ti a ani vam opravovat chybi ale vio sa pise io nie s jo takto sa pise vio takto nie takto vijo
-
Leon je nejhezčí ze všech kluků z Violetta. a Violetta je něj serial na světě mám 2 batohy a šampon atd z violettou
-
a hele ja tu nebudu nA dily 2O az 24 stane se tam neco zajimaviho??? prosim napiste a mate nekdo facebook???? kdyztak my napiste jak se jmenujete a ja si vas pridam
-
ten SEIRAL ale ško da že Ludmila je tam zla ale LEON je PEKNI aj TOMAS moje laski
-
Leon je úžasný líbý se mi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ještě jsem ten seriál celý neviděla ale Violetta skončí myslim s Leonem. Violetta a Leon jsou nádhernej pár. Líbylo se mi jak si ve 34 epizodě Políbl Leon Violettu. *15*
-
Já si myslim že by Violetta měla skončit s Leonem a chodit spíš s Tomasem
-
Leon je nejhezčí!!!
-
Miluju seriál Violetta je to ten nejlepší seriál mám ráda všechni herce až na Tomáse , Laru ,Gery a nejvíc mám ráda Leonettu a Fedemilu *14* *14* *14*