Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem violetta!!! Mám všechno její oblečení, časopisy, deník, prostě všechno!!! Takže já jsem Violetta ( Martina Stoessel )!!!
  • Violetta mi mela skoncit s Tomasem a ne s Leonem i kdyz León je taky fajn kdyz pujde za svim srdcen tak si vybere spravne :-) :-D
  • Hej ty pani premúdrelá je to Argentýnsky seriál čo je v Južnej Amerike keby si nebola taká blbá ako si teraz tak by si to vedela
    • Dost holky, kazdy vime ze je to latinsko americky serial
  • Nevíte někdo jestly bude Violetta s Leonem nebo Thomasem ? *12*
    • ElisQa77
      Bude s Leonem *14* a ve 2 sérii se tam objeví ještě jeden kluk Diego a bude s ním,ale pak se rozejdou a na konci bude zase s Leonem *1* *3*
    • jo bude chodit s thomásem *5*
    • Bude s thamosom
  • ahoj lidi ja sem rada ze mi pisete ale ty co mi pisou jako ČUPCE nenavidím je diki *5* *7* *12* *12* *12* *12* miluji vas vaše jedinečná VIO tiny *14* *14* *14* *14* *14*
    • Panebože mohla si toto napísať?
  • frederico ti si najkrajší chlapec na svete posielam ti pusu
  • Já mám Violettu (Martinu)strašně ráda . Jo a jak říkáte že si s ní píšete ...to jen lidi dělají že jsou violetta
  • Federico se mi strašné páči :* milujém hoo *14* *3* je iba môj *14* *3* *14* *14*
  • Hi, I'm your fan and you too Heskem *4* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *12*
  • ja som VIOLETTA *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* *2* *15* *14* *4* *1* *2* *15* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit