-
inus ahoj my devčata mame strašne rady violett
-
ahoj ľudí ako sa máte ja sa mám skvele *1* *1* *1*
-
Promiň že ňebudem dnes pozerat Violettu. Je to veľmi taške. Keď moja mama otec a surodenci ňemaju radi Violettu. Snažim sa všetkych presvecit aby mali aspon trochu radi Violettu. Viete všetci že Violetta je super serial. Len to je tak. Ked ja mam niekoho rada tak oni ich nenavidia. Je to prste tak. Tak Ahojte.
PS. Dufam že vam sa to nigdy nestane. -
-
Radši si otevři učebnici češtiny. :)
-
Prečo hovoriš aby nam sa to nigdy nestalo
-
-
Pretože. Teraz je 3.časť Violetty. Je to posledny rok. Kcem pozerat. A užiť si to. Ňechcem raz pozerat a potom ňie. Preto nechcem aby niekto mal ako ja. Všetci by sme mali teraz pozerat serial Violetta. Ako by to bol ten posledni. Pretoze pride ten čas. A mi už nigdy nebudeme vidiet violettu serial na disnep.
-
-
-
*5* *14* ahoj Vilu já sem jMenuji martina ale ma prezdívká je Tini *5*
-
Ahojte všichni :) . Já jsem tu nová přicházím v míru :D .. Chtěla bych se zpřátelyt :) .. Jak vidim a čtu si komenty,, tak si myslím že ste milí respektive hodný lidi :) . Já Violettu zbožňuju twl! :D <3 kdyby sem ji viděla notak já fakt nevim co bych dělala :D .. Asi bych křičela co jinýho. Bych se rozeběhla a obejmula jí bože. Jen vysněnéj sen :( .. Ale já pojedu do Španělska nebo do Turecka nebo do Itálie na Concert live Violetta!!!! Teďkom ve středu mám narozky ... Moc se těším!!!!! Posilám všem pusinky!!! <3 :*
-
Neví někdo kdy se tam zase objeví Angie ???????
-
-
Angie se objevi ve Španelsku s Ludmilo mamo,Chermanem,Violetto a s Ludmilo a pak o par dílu přijede domu
-
-
Ja sa tak isto volam martina ale mam inšie priezvisko
-
-
Ved to je logicke že maš ine priezvisko. ne ??
-
-
Strašne sa mi luby violeta a všetci herci pozeram ju každy den keby som ju videla na živo tak by som bola ščastna☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
-
Viooo je najlepsi serial :-* zboznujem ho :-* milujem leoonaa najkrajsi chalan aj federicoo a violetaaaa uzass:-*
-
Mám ráda violettu mám od ní tryčko,kabelku a kšultovku.
Je prostě nej.:-D