-
seš dobrá *16*
-
Violetta je jeden z mých oblíbených filmů. Ale z Violetty jsem si docela oblíbyla Leona. A je podle mě dobře že nakonec skunčí Violetta s Leonem spolu jako pár to jsem byla štastná protože Violetta a Leon k sobě patří. I když Leon se chtěl na začátko jenom pomstít Tomásovi tak že bude chodit z Violettou je má Leon dobré srdce ale i když to neplánoval tak se do Violetty opravdu zamiluje a Violetta bude na konec s Leonem. Ale jinak je Violetta super film a jsem ráda že je Violetta s Leonem on je ten pravý.
-
-
Bude pokračovanie Violetty a inak Leon je tam zlý ze by si bola asi škodoradostná lebo Thomas (Pablo Espinosa) je tam dobrý !!!"!!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* :D
-
-
Pablo Espinosa (Tomass)je moc hezký a kolik muje let? napište prosím děkuju
-
-
21 nebo 22
-
je mu 30 let kajuše *8*
-
-
co lžeš mu není 30 ale 21 nebo 22 ty nicollko
-
-
Je mu 200
-
21 let ;)
-
-
jaajj mna sa líbi leon jaaaj :* a tyk troch tomash ... :D :* haha ani nevem kdoo (jako violetta) *14* *5* *1*
-
A přidejte i Maxiho :)
-
Leon:Jorge Blanco *14* *3* *3* *14*
-
mě se Leon strašně líbí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Leon je hrozně hezkej!!! *14*
-
-
naopak mě se Leon vůbec nelíbí *9* *13*
-
-
Proč se ti nelíbý pro mě je kouzelnej? Mě se zas vůbec nelíbý Tomás ale mě se Leon líbý i povahově.
-
-
-
-
dáte sem prosím Ludmilu a Naty ?
-
leon je pekny *14*
-
Ahoj.....v tomto seriále violetta vystupuje Ludmila neviete ako sa volá naozaj ?????
-
-
Mercedes Lambre (ludmila) *4*
-
OK už som to našla Ludmila je Mercedes Lambre.........divné meno ....tede aspoň pre MNA :D
-