-
Wendy, můžeš pls napsat ty stránky, kde je telenovela Triumf lásky v polštině?
díky. -
tuto telenovelu jsem ještě neviděla ale koukám se na Nespoutaný anděl kde spolu hrají hlavní role a moc jim to tam sluší.Těším se až budou vysílat Triumf lásky *14*
-
kdy bude davat v televizi
-
-
Jo holka v česku se toho určitě nedočkáš, určitě si dokážeš představit proč u nás figurují pouze německé nesmysly ale mužu ti doporučit stranky kde je telenovela v polštině jestli trochu umiš stačí je to fájn telenovelka a ten popis není zde přesný Bernarda není nevlastní matka viki ale je to její paní viki u ní dělá sloužící a zamiluje se a otěhotni se synem bernardy který se má stát knězem :)
-
-
Wendy, můžeš pls napsat ty stránky, kde je telenovela Triumf lásky v polštině?
díky. vivien -
a jake jsou ty stranky? *2* *14* *14*
-
-
-
Maite a William jsou nejkrásnější pár sluší jim to ♥♥♥
-
-
souhlasím,že Maite a William jsou nejkrásnější pár. *14* *3* *4*
-
-
To je teda na nic že tuhle telenovelu nevisílají alspoň na slovensku.Hrozně se mi líbí Maite a Wiliam i jako pár jsou spolu užasní aj nespoutaneho anděla jsem viděla a bylo to hrozně dobre měli by to začat vysílat!! :)
-
Maitte je supr herečka a zpěvačka :) *4*
-
na tuto telenovelu jsem se koukala jen ve španělštine a chtela bych aby to vysílali i v ČR nebo na slovensku
-
Na dailymotion jsou všechny díly například tady se dívám já a musím říct že je to skvělá telenovela http://www.dailymotion.com/Magaly_FluxaArmengol#video=xq5wwr *14*
-
miluju nespoutaný anděl jste tam fakt úžasná herečka škoda že není víc dílů chtěla by jsem vydět všechny vaše telenovely prosím napište mi odkaz :) *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ráda bych se také na tuto telenovelu podívala od začátku, ale bohužel jsem ji nenašla celou,hledala jsem všude i na youtube a nemohu se dostat na první kapitoly, nevadí mi to ani ve španělštině,jinak sleduji s William teď La Tempestad a je tam i s dlouhými vlasy super, vypadá tak trochu jako Brad Pitt. Jinak díky za odpověď