-
mněli byto visilat ja si mislim že byto každi ocenil ja nejvic musi to byt krasna telenovela tal to visilejte *14* *14*
-
-
Byla bych rada kdyby to visilaly na prima love
-
-
na tuhle herečku ani jedna jak princezna *4* *4*
-
To je teda na nic že tuhle telenovelu nevisílají alspoň na slovensku.Hrozně se mi líbí Maite a Wiliam i jako pár jsou spolu užasní aj nespoutaneho anděla jsem viděla a bylo to hrozně dobre měli by to začat vysílat!! :)
-
Maitte je supr herečka a zpěvačka :) *4*
-
Ahoj,prosím vás nevíte kde stahnout nebo sledovat tuhle telenovelu? Nikde jí nemužu najít v Češtině ani Slovenštině. Prosím poradte :) *9*
-
-
podivejte se na zkouknito. Ja se na to v nemecku take divam
-
našla jsem ji jen v polštině na youTube jako Triumf milosci
-
-
je to super telenovela ale škoda že není v češtině nebo slovenštině prosím poradte mi jak se k ní dostat děkuji
*14* *14* *14* -
-
na youtube. *3*
-
-
na youtube neni ani v cestine ani slovenstine
-
-
-
miluju nespoutaný anděl jste tam fakt úžasná herečka škoda že není víc dílů chtěla by jsem vydět všechny vaše telenovely prosím napište mi odkaz :) *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ahojte prosím není někde tahle telenovela v češtině nebo slovenštině zaujala mě a nevím jak se k ní dostat?? prosíííím napište
-
Na dailymotion jsou všechny díly například tady se dívám já a musím říct že je to skvělá telenovela http://www.dailymotion.com/Magaly_FluxaArmengol#video=xq5wwr *14*
-
tuto telenovelu jsem ještě neviděla ale koukám se na Nespoutaný anděl kde spolu hrají hlavní role a moc jim to tam sluší.Těším se až budou vysílat Triumf lásky *14*