Přejít na výpis diskuzí

Vše bude v pořádku

FILM 15.8.2020 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Nesmírně Krásný, nesmírně upřímný a hluboce dojemný film. Nezapřu v sobě slzy.

  • MartinDyntar

    Překrásný kus evropské nezávislé kinoARTové filmařiny od němce Wima Wenderse, viděl jsem a zamiloval jsem si, ale prosil bych moc ke sledování tohoto filmu českou podporu alespon v (českých) titulkách když ne už s českým dabingem, proč je to dnes takový problém dostat do oficiální české distribuce evropské filmy na DVD s českou podporou? Právě následující snímek "Submergence" na tom u nás není o moc lépe, proč se nedostává filmum Wima Wenderse zaslouženě české podpory? By mě tolik zajímalo.

  • MartinDyntar

    Tento film němce Wimma Wenderse se opět bohužel už vubec neobjevil v oficiální české distribuci na DVD! Velká lítost a zklamání pro příznivce Wimma Wenderse! I osobně pro mě. Přál bych si film moc vidět. Stejně jako snímek "Submergence" ("Až Na Dno"). Protože je v dnešní době kinematograficky (kinoartově) nevzdělanými a nenáročnými diváky poptávka na trhu převážně jen po mainstreamové filmové produkci, v níž vítězí vždy převážně ,,hollywood", není pak už v nejmenším bohužel pochopitelně vubec nabídka právě už kinoartově zaměřených filmu v oficiální české distribuci na DVD. Je to už skutečně žalostné a zoufalé pro náročné kinoartové filmové diváky, kterým se tyto filmy už nedostanou do rukou na DVD, a pokud ano, tak už většinou bez české podpory ve vyjímečném případě alespon pak s českými titulky, ale i to bývá někdy vzácné. Žijeme všichni bohužel v konzumní společnosti a tyto žalostné poměry obchodní poptávky a nabídky, kdy u diváku převažuje už právě americký mainstream se nejspíše nikdy nezmění. Bohužel.

  • MartinDyntar
    Ve svete dnešní nenáročne odporne a hnusne egoisticke konzumní zábavy jeden z mála dalších nezávislých artovych počinu který stoji za nasi diváckou pozornost. Wenders opet exceluje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit