Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honey15

Re: Selena Gomez

když vezmeš Stmívání jako film tak asi jo protože kdybyste četly knížku tak byste je za ten film nejradši zabily ...
  • honey15

Re: děs

každej seriál má ted i film takže nevím proč to řešíš ...
  • vashley

Re: Propadák

Ale v kinech to nebude... *3*
  • Propadák

Jestli to bude propadák jako Hannah Montana : The Movie tak budu naštavnej.Na Hannah Montana jsem se tešil dlouho a vůbec se mi to nelíbilo (kromě začátku).A zrovna včera jsem kokal WOWP a přemýšlel jsem na námět filmu (to jsem samozřejmě ještě nevědel že ten fiilm už je :D).Nic mě nenapadlo,no a tak jsem zvědavej jaký to bude... *1* *1* Jinak se těšim na Selenu,Jaka,Davida (Alex,Max,Justin)
  • miley.the.best

Re: Dátum premiéry

Už se těším na ten film i na Disney Channel
  • vashley

film

už se na ten film těším až se na něho zase kouknu an netu! ípp *3*
  • mayinqa

:)

Na ten Film se těším, a určitě i ostatní fanoušci Sel,JAke a Davida..Určitě ten film bude super..jako seriál..
    Sel Je prostě nej..:) *3* *4*
  • Re: děs

ona o tom nerozhodovala, si krava
  • Dátum premiéry

Prvýkrát bude film premietnutý 27. augusta 2009 na americkom Disney Channely, na českom Disney Channely, ktorý budeme mať začiatkom septembra 2009 (zrejme namiesto Jetix) bude premietnutý v lete 2010. Ďakujem! *4*
  • Re: Re: děs

mozna je miley pop nez selena ale je v jednom a tom samim kole.Porad jen HM (nerikam ze nemam rada HM ) a sel ma jine veci na praci nez pareni v klubech s kate perry.a ten jeji desny nos .mnoo sel je proste lepsi *5* *5* *5*
  • mikayla.gomez

selena

ahoj na youtobe je taklama na ten film a vipadaloto docela zajimavě!!!
  • nové vlasy

selena se ostříhala na krátko můžete kouknout na wambie.com *3*
  • miley1cyrus

kdy to bude

hej lidi misto hadek mi radeji poveste kdy ten filmik bude miley mam sice radsi nez selenu ale sel je taky super a miley a sel jsou podle me kamosky takze proc byste se hadaly kdyz i oni jsou kamaradky
  • miley1cyrus

kdy

hej lidi a kdy bude ten film u nas????
  • nicole96

Wizards of Waverly Place The Movie

Mooooc se tesim :)..bude to urcite bomba jako ten serial :)..a moc se mi libi co tam nosi Selena..jsou to vazne super outfity...:)...uz se tesim na premieru :) *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: děs

aha podle svýho pak kdo je tady nenormální ale je mi to uplně jedno já se tady nepotřebuju hádat prostě selenu nemám ráda každy má rad někoho jineho ja to nikomu neberu takže nazdar končim
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Re: děs

Pochopila a podle svyho a to mi stačí!!!

hey holka pochopila si too vubec?
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Re: děs

Já myslela že si aspon trochu normální ale spletla jsem se no *1* *1*

jáááj taková kravina...xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit