Přejít na výpis diskuzí

Ztraceni

FILM 4.3.2007 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hledám :D

Můžu se zeptat kde se dá stáhnout 1. a 2. řada LOST na AXN? *7* *7* *7* Adresu mi pošlete na mail.díky mooc *14*
  • FORUM

www.ztraceni.phorum.cz - nove forum o nejlepsim serialu LOST. Diskutuje se tam o vsem kolem serialu. Jestli chcete pomoct, muzete byt klidne moderatorem. Muzete klidne jen probirat s ostatnima fanouskama vsechny zahada okolo LOST. DIK !
  • Lost

tak jestli tady delas cos videl...tak ja videl i celou 3 serii, a tam je dost dulezity kdo jsou druzi...
  • LOST

Ztraceni jsou skvely serial.Myslim si,ze je nejlepsi.Je tam hodne napeti,zvratu,ale i romantiky mezi Sawyerem a Kate.Ale dozvedela jsem se,ze Sawyer v 3 zemre.Je to skoda,protoze byl fakt skvely.A ke Kate se naramne hodil.
    • Re: LOST

Sawyer ve 3.řadě nezemře, já jsem to viděla do konce *3* *3* *3*
    • Re: LOST

sawyer neumre nekde psali ze uz ho mohli nechat 1000x umrit ale je taky oblibenej ze ho tam nechali..
  • sawyer nezemře

ale sawyer nezemře!!! zemře charlie v posledním dílu!! *9*
    • Re: sawyer nezemře

jak to víš že nezemře??

Charli je mi tam... :))) mě zajmá celkem locke *4* *4*

charlie jako fakt umre? *9* *9*
      • Re: Re: sawyer nezemře

jo fakt
  • "Jackoušek"

Já úplně k smrti nenávidim Jacka pořád si hraje že je vůdce atd.......
    Sawyer má zase třeba dobrý přezdívky a komentáře sice není nej ale je rozhodně o moc lepší než Jack *1* *3* *15*
    • nik011

Re:

koho to zajima ze ho nenavidis to te teda pak nechapu me se tam libi a je mrte !!!
    • Re:

No jo ty vaše keci, jak je vám nějaká postava nesympatická, je to jen seriál a já mám ráda postavu Jacka, protože ho hraje Matthew a to je prostě jeden z nej herců jaké jsem kdy viděla:)
      A navíc, bez něho by už dávno pošli žízní co vím *1* *3* *4*
      • Re: Re:

a souhlasím s předchozím příspěvkem, od ituzska.z, pokud nemáš rád nějakou postavu, kterou vymysleli tři lidi, kteří ten seriál píšou, tak to je zároveň, jako kdybys něměl rád ten celý samotný seriál.
    • Re:

jio tak ty ho nenavidis jio?,tak tos me fakt pobavila *1* ..copak ti udal,ze ho nenavidis? *1* ...nemel prosimte *13* *9*
  • Lost

Ztraceni jsou nejůžasnější seriál, který jsem viděla, nic jim nechybí je tam napětí,akce a romantika.Jen mi je líto Charlieho že umře.Kdyby místo něho umřel třeba ten blbej Locke!Moc a moc si přeju aby to vyšlo Jackovi s Kate!!! *1* Moc jim to spolu sluší a Sawyer se ke Kate vůbec nehodí!!! *3*
    • Re: Lost

Souhlas:-), ale Locke je docela dobrej:-) *3*
  • sawyer

chtěl bych se zeptat jestli přežije sawyer????
  • losťáci

Super seriál!!!! Akorát hodně na logiku a na zapamatování postav *3*
  • :o)

no tak tenhle seriál okouzlil tolik lidí jako snad ještě žádný jiný!!! Jinak to shrnu jednoduše: NEJ NEJ NEJ seriál!!! Tak jen tak dál!!! *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit