-
Hledám :D
Můžu se zeptat kde se dá stáhnout 1. a 2. řada LOST na AXN? *7* *7* *7* Adresu mi pošlete na mail.díky mooc *14* -
FORUM
www.ztraceni.phorum.cz - nove forum o nejlepsim serialu LOST. Diskutuje se tam o vsem kolem serialu. Jestli chcete pomoct, muzete byt klidne moderatorem. Muzete klidne jen probirat s ostatnima fanouskama vsechny zahada okolo LOST. DIK ! -
Lost
tak jestli tady delas cos videl...tak ja videl i celou 3 serii, a tam je dost dulezity kdo jsou druzi... -
LOST
Ztraceni jsou skvely serial.Myslim si,ze je nejlepsi.Je tam hodne napeti,zvratu,ale i romantiky mezi Sawyerem a Kate.Ale dozvedela jsem se,ze Sawyer v 3 zemre.Je to skoda,protoze byl fakt skvely.A ke Kate se naramne hodil. -
-
Re: LOST
Sawyer ve 3.řadě nezemře, já jsem to viděla do konce *3* *3* *3* -
Re: LOST
sawyer neumre nekde psali ze uz ho mohli nechat 1000x umrit ale je taky oblibenej ze ho tam nechali..
-
-
sawyer nezemře
ale sawyer nezemře!!! zemře charlie v posledním dílu!! *9* -
-
Re: sawyer nezemře
jak to víš že nezemře?? -
Charli je mi tam... :))) mě zajmá celkem locke *4* *4* -
charlie jako fakt umre? *9* *9* -
-
Re: Re: sawyer nezemře
jo fakt
-
-
-
"Jackoušek"
Já úplně k smrti nenávidim Jacka pořád si hraje že je vůdce atd.......
Sawyer má zase třeba dobrý přezdívky a komentáře sice není nej ale je rozhodně o moc lepší než Jack *1* *3* *15* -
-
Re:
koho to zajima ze ho nenavidis to te teda pak nechapu me se tam libi a je mrte !!! -
Re:
No jo ty vaše keci, jak je vám nějaká postava nesympatická, je to jen seriál a já mám ráda postavu Jacka, protože ho hraje Matthew a to je prostě jeden z nej herců jaké jsem kdy viděla:)
A navíc, bez něho by už dávno pošli žízní co vím *1* *3* *4* -
-
Re: Re:
a souhlasím s předchozím příspěvkem, od ituzska.z, pokud nemáš rád nějakou postavu, kterou vymysleli tři lidi, kteří ten seriál píšou, tak to je zároveň, jako kdybys něměl rád ten celý samotný seriál.
-
-
Re:
jio tak ty ho nenavidis jio?,tak tos me fakt pobavila *1* ..copak ti udal,ze ho nenavidis? *1* ...nemel prosimte *13* *9*
-
-
Lost
Ztraceni jsou nejůžasnější seriál, který jsem viděla, nic jim nechybí je tam napětí,akce a romantika.Jen mi je líto Charlieho že umře.Kdyby místo něho umřel třeba ten blbej Locke!Moc a moc si přeju aby to vyšlo Jackovi s Kate!!! *1* Moc jim to spolu sluší a Sawyer se ke Kate vůbec nehodí!!! *3* -
-
Re: Lost
Souhlas:-), ale Locke je docela dobrej:-) *3*
-
-
sawyer
chtěl bych se zeptat jestli přežije sawyer???? -
losťáci
Super seriál!!!! Akorát hodně na logiku a na zapamatování postav *3* -
:o)
no tak tenhle seriál okouzlil tolik lidí jako snad ještě žádný jiný!!! Jinak to shrnu jednoduše: NEJ NEJ NEJ seriál!!! Tak jen tak dál!!! *14* *15*