-
No a co že je Gay, do toho nikomu nic není. At se každý český xenofob stará raději sám o sebe když nedokáže druhým lidem pomoci, jen je ponižuje urážkami. Typické pro mentálně zaostalé čechy s tolik ještě nedemokratickým svým cítěním co jenom upírají lidská práva a svobodu vyznání a sexuální orientace druhým lidem!!! Kde to jsme vy xenofobové? Ve středověku nebo v totalitě?!! Nebo v čechách? To myslím si vyjde uplně na stejno jako s totalitou komunismu anebo se středověkem!!. Nedemokratická to česká společnost a špatná to země!!! Raději pracujte vy čeští xenofobové a nestarejte se o druhý lidi, po kterých vám vubec nic není. Nejsem osobně homosexuál, ale at si také žije LGBT komunita v Česku!!!
-
Normalne všechno spatne
-
Je to gay :-)
A já to vím. :-)
Ale je hezkej :)
A vypadá mile :) -
gay *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
Měla by jste se stydět. On za to nemůže, že to tak cítí. Honza je sympaťák a .olej kluk. A navíc skvělej herec.
-
Máte pravdu. Jste nechutná.
-
Fakt trapný komentář.
-
-
Je hrozně pěkný škoda že je gay,ale je to jeho volba
-
-
A co je na něm pěkného? Za mě mi to, že je homo vůbec nevadí.
-
-
Co? Třeba jeho úsměv, oči... 🙂
-
-
-
Ahoj Honzíku jak se máš ??????????????
Když jsem se se sestrou (7) kdysi koukala na planetu yó tak sem tě viděla.
Seš krásnej. Pro ty co chcou kontakt:
tel.354 771 602.email: jan.cina@centrum.cz.
Nikola -
Ahoj Honzo,sledovala jsem tě v Tvoje tvář má známý hlas a viděla jsem tě v Kalichu jako Mauglího.Líbí se mi tvoje zpívání,tancování a hraní ve filmech. Budu o tobě psát referát. Podle mě jsi nejlepší! *4*
-
honzíku dejmi něakej kontakt at ti můžu poslat
mojí fotku prosím
jo pa *3* -
Nevím co na něm všichni vidí?? Postavy co hraje nejsou ničím zajímavé,vzhledově taky nic zajímavého. Smyslu pro humor jsem si nějak nevšimla. A co je to za tu jeho pomatenou fanynku?? *9* Copak jsou tu lidi tak naivní a myslí si,že herci koukají tady na ty komentáře??
-
-
co je vam potom co naněm vidime a talent jisku skromnost ´´´´´´´´´vite Pani či slečno Lujzo😇😍
-
ahoj honzíku
jak jse máš a co svatba kdy bude
a nevjeř co ti kdo ošklivého napíše a nenech se ničím rozčílit jo
a jájsem se tam tu neděli dívala dáma a král
hraješ moc hezky a máš talent fakt že jo
pa lenka *14*
-
-
hezký den honzíku
i tvému příteli jo
pa lenka