-
Jorja
Jorja je úúžasná herečka,mám ji strašně moc ráda!Chtěla by jsem se sní aspoň jedlou setkat a probrat pár témat o vegetariándtví. *3* *14* -
Jorja
Jorja Fox je super herečka a konečne sa opäť teším na nové diely CSI Las Vegas, pretože sa vrátila a teraz je z nej pani Grissomová *4* , bez nej bola CSI nudná a keď odišiel Gil, tak to išlo dolu vodou ... no ale Sara je späť a ja som spokojná *14* a ten komu sa nepáči, by mal navštíviť očnú ambulanciu *5* -
-
Re: Jorja
taky si myslím, že když Sara/Jorja odešla... tak to prostě... bylo o ničem.Možná se mi to zdálo, protože to byla moje nej postava.Ale prostě... když je zpátky... má to něco do sebe :D
-
-
Jorja
Jorja je skvělá herečka a kus nádherný ženský. V Kriminálce Las Vegas je to s Grissomem moje nejoblíbenější postava. Jenom je škoda, že v 8. sérii odejde i když Grissomovi na otázku zda si ho vezme, řekla že ano. *4* -
rr
setko naj -
Jolka1735
a nejlepšíje jako Sara Sidle v SI:Las Vegas já mám o ní stránky www.sarasidle.blog.cz jsou to vlastně stránky o CSI:LV -
Jolka1735
Já nechápu proč na ni nadáváta pokud se wím nelíbí proč jsem lezete aby jste se s trapnili?!:D tak to se wám povedlo Jorja je nejlepší herečka jakou znám!:) *4* *13* -
-
Re: Jolka1735
To máš naprostou pravdu, Jorja je opravdu skvělá herečka a má právo být ve svém život šťastná, a žít bez urážek. Fandím tobě i jí. http://img.osobnosti.cz/smiles/3.gif -
Re: Jolka1735
Uplně s tebou sohlasím...Jorja hraje skvěle a pokud jde o její posatavu Sary Sidle, tak ta je naprosto bezkonkurenční.
-
-
marja
Dětičky,ty vaše příspěvky jsou fakt k smíchu...ubohost! *15* *15* *15* -
-
Re: marja
směj se jak chceš, nám to nevadí *5* to víš, jen malý dětičky si takhle hloupě stěžujou jako ty *5* *1* -
-
Re: Re: marja
Já mám Jorju rád,já se směju těm trapnejm připomínkám typu je to kráva atd...
-
-
-
Mužatka
.. naprosto antisexuální tip ženy /mužatky/ *9* -
-
Re: Mužatka
jestli ti prijde jako muzatka tak promin ale ses teplous nebo transexualni opice
-
-
nic
jorja je koza a pizda *16*
nesnasim ji krava *16* *10* *5* *16* *5* -
-
Re: nic
A vůbec, nehraj si na gila grissoma, je stokrát lepší než ty *10* -
Re: nic
Tak sem nelez blbečku, nechápu, co ti udělala že ji tak nesnášíš..ok, je to tvůj názor, ale tak blbý názory na člověka, kterýho ani neznáš, si laskavě ponech, jasný?! *8*
-
-
Neznáte stránky?
Hele, neznáte o Jorje nějaké stránky? Klidně bych se podívala... *3* -
-
Re: Neznáte stránky?
kukni tu : http://jorjafox.net/ Jorja je supeeer *1*
-