Přejít na výpis diskuzí

Jorja Fox

OSOBNOST 31.12.2006 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angelus

Jorja

Jorja je skvělá herečka a kus nádherný ženský. V Kriminálce Las Vegas je to s Grissomem moje nejoblíbenější postava. Jenom je škoda, že v 8. sérii odejde i když Grissomovi na otázku zda si ho vezme, řekla že ano. *4*
  • JE SUPER

Je úplně suprová,nejvíc se mi líbí v Kriminálce Las Vegas Sáru Sidle hraje skvěle. *4* *14* *3* *14*
    • Re: JE SUPER

Přesně tak! *4* *15*
  • Jorja je NEJ!

Podle mě je Jorja úplně nejlepší herečka a vůbec osobnost na světě! *5*

Je dobrá herečka a taky krásná ženská. Okouzlující a trochu tajemná - sexy bruneta. *3*
  • bubik22

Jorja

Jorja Fox je super herečka a konečne sa opäť teším na nové diely CSI Las Vegas, pretože sa vrátila a teraz je z nej pani Grissomová *4* , bez nej bola CSI nudná a keď odišiel Gil, tak to išlo dolu vodou ... no ale Sara je späť a ja som spokojná *14* a ten komu sa nepáči, by mal navštíviť očnú ambulanciu *5*
    • Re: Jorja

taky si myslím, že když Sara/Jorja odešla... tak to prostě... bylo o ničem.Možná se mi to zdálo, protože to byla moje nej postava.Ale prostě... když je zpátky... má to něco do sebe :D
  • Jorja

Jorja je absolutně neeej!! :o)) *3*
  • jolka1735

Jolka1735

a nejlepšíje jako Sara Sidle v SI:Las Vegas já mám o ní stránky www.sarasidle.blog.cz jsou to vlastně stránky o CSI:LV
  • Neznáte stránky?

Hele, neznáte o Jorje nějaké stránky? Klidně bych se podívala... *3*
    • Re: Neznáte stránky?

kukni tu : http://jorjafox.net/ Jorja je supeeer *1*
  • nic

jorja je koza a pizda *16*
    nesnasim ji krava *16* *10* *5* *16* *5*
    • Re: nic

A vůbec, nehraj si na gila grissoma, je stokrát lepší než ty *10*
    • Re: nic

Tak sem nelez blbečku, nechápu, co ti udělala že ji tak nesnášíš..ok, je to tvůj názor, ale tak blbý názory na člověka, kterýho ani neznáš, si laskavě ponech, jasný?! *8*
  • Mužatka

.. naprosto antisexuální tip ženy /mužatky/ *9*
    • Re: Mužatka

jestli ti prijde jako muzatka tak promin ale ses teplous nebo transexualni opice

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit