Přejít na výpis diskuzí

Michaela Marksová

OSOBNOST 12.6.2014 
20 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mras
    Madam Marksová-Tominová vystudovala naprosto zbytečně přírodní vědy, neboť získané vzdělání ke svému živobytí nepotřebuje. Celý svůj profesní život žije z peněz daňových poplatníků, a proto nezná hodnotu vlastnoručně vydělané koruny. Bezbřehým rozdáváním sociálních dávek všem, kteří se živí výhradně nataženou rukou, pak samozřejmě nezbývá na platy potřebným nejen ve zdravotnictví, ale především důchodcům, kteří si na své důchody cely život platili. Marksová jako ministryně PSZ ničemu neprospěla, naopak cílevědomě okrádá své spoluobčany.
  • Paní ministryně, nedávno jste navštívila Dětské centrum v Plzni, dříve Kojenecký ústav. Sestry tam pracují v nepřetržitém provozu, pečují o děti postižené, nemocné i odložené. Nejprve jim byl vystaven a předán nový výměr na zvýšení platu o deklarované 2000 Kč a po Vaší návštěvě musely sestřičky výměry vrátit,že prý došlo k omylu. Zkrátka Kocourkov. Sestry zde chybí a ty zbylé jsou přetíženy. Zřizovatelem je Magistrát města Plzně.
    Kromě toho, že někdo nejprve těmto zdrav.sestřičkám příplatek za nepřetržitý provoz přiznal a vzápětí zase zrušil, nemají zde ani osobní ohodnocení jako v nemocnicích. Hlavně se ČSSD snaží přesvědčit voliče, co vše pro ně udělali.
    To,co snad přidáte důchodcům, o to se jim zvednou náklady na život, potraviny letí nahoru už teď.
  • Paní Marksová proč lžete.Dnes v televizi Vám reportérka říkala: Naposledy byl důchodový účet v přebytku v r. 2008.Vy jste lhala,že to bylo tím,vláda tehdy nezvyšovala důchody.Díval jsem se do záznamů manželky.V r. 2007 v lednu vláda ODS zvýšila důchod o 373 kč.V r. 2008 v lednu 266 kč, v srpnu 2008 o 470 kč.Od ledna 2009 200 kč.Zatím co Vy jste se předali v r. 2013 106kč., r. 2014 31kč , r. 2015 104 kč ,r. 2016 40kč.Kdo si nic nepamatuje ten Vám slepě věří.
    Věřím ve Vaše čestné jednání a při nebližší příležitosti přiznáte v televizi svou lež.Lidé uvidí jaké podvodníky si volí.
  • Vazena pani omluvte ze pisi jednoduse bez hacku a carek nejsem expert vpouzivani pc, presto se na vas obracim s zadosti aby vas resort zastupovali skutecni odbornici.Nezadam ani o zadne prispevky protoze je to stejne zbytecne.Jedina vec ktera me zarazi je to ackoliv jsem schopen pohybu jen na id voziku za pomoci manzelky jelikoz bydlim v prnim patre a sam si vozik nesnesu presto me byl odebran prukaz ZTP/P abyl mi vystaven prukaz ZTP Chapu ze je spousta invalidu kteri jsou nasi spolecnosti na obtiz aspon podle pristupu uredniku k nim.Ackoliv jsem mel kladne vyjadreni odborniku byl mi prukaz odebran po rozhodnuti PL ktereho obor je detsky pediatr.Hodne uspechu ve vasi praci vam preje Karel
  • Michaela Marksová Dobry den bydlim na ubytovne Biline usteckej kraj. 32 metru čtverečnej 3tři děti a dvá dospeli a neni to dustojne bydleni.
    • Normální lidé si vezmou hypotéku a pořídí si důstojné bydlení.
  • Tak a novou daní aby lidé více rodily a méně platily se tedy vyznamenala. Paní Marksová, vy si asi vůbec neuvědomujete, že tímto navrhem pro zvyšení daní pro bezdětné nahrávate akorát socialně slabším občanům romského původu. Nejsem rasistka, to rozhodně ne, ale když se člověk podíva kolik děti mají oni a kolik někteří z nas je v tom dosti markantní rozdíl. Nehledě na to, že některé ženy by rádi měli děti,ale prostě je mít nemůžou, buď už ze zdravotních důvodů, nebo protože jsou neplodné. A kvůli tomuto by měli platit více? No to snad nemyslíte vážně? Tohle mi přijde jako ubohé bezpateřní jednaní s úmyslem rozdělit už tak rozdělenou společnost na chudé a bohaté, ještě na větší propast v rozdílnosti skupin lidí.Já jsem třeba neplodná, a věřte, že ani nevíte jak bych ty děti chtěla. Proč bych já, už tak daňový poplatní bych měla platit za něco, co mi prostě příroda nedopřála. To že vy mate děti je sice hezke,ale ne každému je toto přáno.
  • Paní Marksová není skutečně přijatelná ministryně pro tuto tématiku, je arogantní, neschopná a v případě zájmu lidí nesdílí jejich požadavky. Při diskusi s lidmi dělá , že je velice vytížená a vyhýbá se kontaktu s obyčejnými lidmi - pohrdá jimi. Má pracovat pro lidi ne pro sebe. Nechceme, aby nás zastupovala.
    • Pani Jano plne s Vami souhlasim ,dvakrat jsem ministrini psal ohledne sikany OSPODU MYCH DVOU DETI.Nejenze vubec neodepsala ,ale ma plnou podporu deti a kdyz se na ni obratite tak nema slusnost ani odpovedet.Takovou ministrini ktera se diva jen kolik ji mesicne prijde na konto nepotrebujeme,doufam ze v pristi vlade uz nebude.
    • Máš naprostou pravdu ,ale neboj se brzy na ní dojde a ta poletí (jak)čarodejnice. *12*
  • Vážená paní Marksova víte ,že u soudu zapisovatelka či jiní úředníci mají plat čistého tak kolem 13 000 Kč. Přidává se pouze soudcům. Po úřednícich chtějí maturitu vysokoškolské vzdělání nezdá se Vám to absolutní či ponižování vzdělaných lidí. Co proto uděláte?
  • Paní ministryně zde chce zavádět norský nacistický systém a krást děti z tzv problémových rodin. To znamená i z rodin, které nesouhlasí s postupem a svinskými rozhodnutími vlády. Doporučuji rodičům, pokud jim státní úředník přijde neoprávněně ukrást dítě (stejně jako v Norsku), tohoto úředníka zabít.
  • Paní ministryně, jaký obor na Přírodovědecké fakultě UK v Praze jste vystudovala? A jaké je Vaše jméno a příjmení (skutečné). Děkuji AA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit