-
do prdele!!!
lidi prosim ten kdo posloucha avril nebo ewu farnou ne hillari duff nebo proste jakou koliv popovou, rockovou nebo metalovou osobnot!!!! nechodte do fanklubu raperu..nebo hip hopovych skupin!!!!!!! *9* *9* *9* *16* *8* -
Re:Re: hovno
chlapce ty nevis o cem mluvis zalez,mozna ho strelily devet krat a co ma bejt sou lidi ktery strelily 20 krat , jestly si zakladate jenom na tom kolikrat ho strelily nebo zmlatili tak ste docela blby -
50cent je nejlepší
50 cent...je skvelej..a ti co tu píšou ty hovadiny že ne tak je to jejich názor, ale at ho tu nepišou...my se taky nesere do toho vašeho posraného metalu...tak dejte pokoj *10* *9* -
-
Re: 50cent je nejlepší
mno nemyslim si že je 50 nejlepčí *9*ale je fakt dobrej *3*
-
-
Rapper
je to fakt hustej rapper *5* *3* -
fifty BEST
50 Cent je ten největší negerskej týpek,kterej se jen mohl narodit jeho hudba je ta nejrepovatější na světě a kurdee fifty jsi bůh s metrovim vocasem kámo já tě fakt musim poslouchat a věřim,že jseště přijedeš do Prahy abych tě kurde viděl zatim zduř -
je nej.
Je to nejvetší a nejlepší raper na světě
*5* -
fifty
pro mě není 50 Cent ten nejlepší ,ale určitě se řadí mezi oblíbené...Nej je Eminem ,ale fifty je asi hned za ním..Jo a pro to komu se to nelíbí ,ať si prd*l políbí... *4* -
50 cent
na to do jaky rodiny se narodil a co musel udelat pro to aby byl uspesnej raper je kupodivu ze jeste nespachal sebevrazdu -
50 cent
já si myslím že 50 cent je nej *14* *14* -
Elien
Fifty ma talent a ten kdo ho pomlouva tak at jde na ballet *15* *15*