-
cau miminko znas pussicat dolls ze dnes sem ji videla poprve spivta a je to krasa vis a je vazne moc hezka nez ja ze ze se ti libi vic nez ja ze jo kdyz jo tak uz mi ani nedavej nikdi pusi jo cau cau *13*
-
-
Re:
Pussy Cat Dolls zná přece každý! Nejlepší je Nicole. *3*
-
-
david
ahoj miluju te ani nevis jak moc mi shazis rada s tebou sem s nikim jinim vis lasko muluju te kdyz se mnou tsncujes si jako moje miminko cau papa lasko -
50 cent je nejlepší zpěvák na světě!!! *3* *14* *14* *14* *14*
-
50 Cent
50 Cent je nejlepší hiphoper kterého znám má super písně a oblečení je fact IN *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
50cent
lidi co tu řešíte černoši jsou nejhezčí a ještě 50cent je fakt suprovej a komu tak nepřipadá at si nasere FUCK OFF *13* -
ladik
cau ladik si tam -
pro vsecky
co to ma byt? ze 50Cent neni negr? Vite vy vubec co to znamena? Že je černej a to on je! Muj kluk je taky negr! To neni urážka magořííííííííííí, to je barva pleti! Jinak zpiva bombově a je suprovej raper! Prostě skvělej!!! -
50 CENT
Ahojky lidi!! Tahle stránka je super,dělam si z ní referáty do školy,můžu všem doporuči,chci poděkovat tvůrcům stránky,jsou to fakt borci!!! *1* *15* Teď zrovna dělám referát kámošce o 50 Centovi. A sobě chci udělat o Rihanně. Jste fakt šikoní,jen tak dál!! *3* *4* *4* Páááááááááá *3* *3* -
jo a zapomela jsem dodat neco důležitýho- 50 je největší BŮH.a nikdo na něj nema.a pokud ho nekdo nema rad at si to necha pro sebe jsou to idioti.nevedej co je to pořádná hudba.To mi hip-hopeři více
-
no co říct??? snad jen to že 50 je dost GOOD.a ty kteří tu píšou že ne, tak ho přece nikdo nemusí poslouchat.Takovy lidi nevěděj co je to správnej rap!! kdo ma stejny názor tak at mi napiše na Miska14@email.cz *13*