-
faninka
Mam rada 50cent prtoze jsou nejlepsi -
no je to ten nejnej raper pod sluncem podle mě se mu žádný jiný raper nevyrovná!a nevíc se mi moc líbí!jak je černý a svalnatý!a jak už jsem řekla je nejnej raper!
-
sory
za ten prispevek o 50centovi se omlouva psal sem to ja a ne adapida@seznam.cz tak sory omlouvam se adepide a vsem lidem tady!!!!!!!!to byla jen sranda jinak mam 50centa docela rad......takze ten kritizujici prispevek o 50centovi sem psal ja.... -
Zdravim všechny fanoušky 50 Centa,mohl by mi někdo poradit kde bych mohl stahnout Nějaké klipy Moc dík.
-
-
Re:
VŠICHNI HOPEŘI JSOU P.I.Č.E
-
-
hele lidi ja bych to schrnula, 50 je proste dobrej. at uz je komercni nebo ne... tahle diskuze by mohla trvat porad. nekomu se libi a nekomu ne. ja teda patrim do ty 1 skupiny. tak tchus
-
Co to je za diskografii . Je uplně na h...o .
-
50 cent není špatný,ele určitě víte kdo to je 2Pac byl te nejlepší raper ktrého svět poznal.Za svůj krátký život dokázal to co jiní nedokážou za 100 let.
-
!!!!!!!!!!jméno!!!!!!!!!
jak se jmenuje 50 cent svym pravim jmenem? !!!!!!!!PROSÍM PIŠTE NA MŮJ MAIL!!!!!!!!!! -
podle me nejlepsi pisnicky od 50 centa jsou Candy shop a Just a lil bit!! a to kazdopadne
-
50 cent
jeho nej pisnička je DISCO INFERNO